duminică, 5 ianuarie 2014

Tratament anticancer cu ulei nerafinat de floarea-soarelui




Tratamentul este cu ulei nerafinat de floarea-soarelui (extras prin presare) amestecat cu vodca, astfel: intr-o sticluta de 1/4 l se pun 2 linguri mai mari sau 3 linguri mai mici de ulei de floarea-soarelui si se adauga o cantitate egala (nu mai mare) de vodca. Se inchide cu dop si se agita bine, pentru a se obtine o emulsie fina. Operatia aceasta se va face cu circa o jumatate de ora inainte de fiecare masa, deci de trei ori pe zi, vreme de 10 zile, dupa care urmeaza o pauza de 5 zile. Se repeta de 5-6 ori, deci, cu pauzele respective, va dura circa 3 luni. Daca forma de cancer este mai grava, tratamentul se va face timp de o luna neintrerupt, urmat de o pauza de trei saptamani. Se repeta de 6-8 ori, deci dureaza aproximativ un an.

Emulsia se bea fara a mai adauga altceva in ea (arome etc.), iar intre inghitituri nu se va bea sau manca altceva. Efectul e si mai bun daca aceasta emulsie se amesteca cu ulei de in, in proportii de 1/1.

Pe tot timpul tratamentului si inca un an dupa el este interzis a se bea vreun fel de alcool, indiferent in ce forma ar fi: medicament alcoolizat, vin (in afara de vinul de impartasanie), bere, tuica etc. O data inceput, tratamentul nu trebuie oprit, pentru ca celulele canceroase sunt zgandarite, dar nu distruse inca si vor porni la atac inversunat.

In cursul tratamentului, inclusiv in pauze, nu se va face nici un fel de tratament cancerigen: raze, citostatice, medicamente sau tratamente naturiste anticancerigene (ceaiuri etc.). Daca totusi acestea au fost administrate, tratamentul cu ulei va putea fi inceput dupa minimum o luna de la terminarea lor.

In cazul unor ulceratii sau fistule la vezica, uter etc. se vor aplica comprese cu ulei brut de floarea-soarelui sau de in sau combinate, direct pe rana si se vor schimba zilnic. In cancerul de rect, se poate introduce ulei cu o para de cauciuc (sau o seringa fara ac).

Se recomanda ca fiind un tratament eficient si pentru urmatoarele boli: cardiopatie ischemica, diabet zaharat, arterioscleroza, refacerea echilibrului hormonal si a metabolismului hidrosalin. In unele cazuri, a produs vindecari de ulcere stomacale, varice, adenoame de prostata, inflamatii poliartritice. Nu are efect asupra mioamelor, a mastozelor, a fibroamelor etc. - daca ele nu sunt cancerizate.

Niciun comentariu: