miercuri, 18 septembrie 2013

Girl Most Likely (2012)


Imogene era cândva o tânără scenaristă din New York cu potenţial şi talent, căreia i se prezicea o carieră înfloritoare. 

Însă după ce a intrat într-o criză de identitate şi şi-a pierdut încrederea în sine, potenţialul ei s-a pierdut. Iubitul ei o părăseşte, dar Imogene nu vrea să accepte asta şi îşi foloseşte talentul ei dramatic pentru a organiza o sinucidere falsă. 

Ea crede că aşa va recâştiga simpatia fostului iubit. Planurile ei sunt date peste cap atunci când ajunge la spital, iar medicii o externează doar dacă e preluată în custodie de familie. 

Cea care e chemată să o externeze e Zelda, mama ei, de care se îndepărtase în ultimii ani şi care a ajuns dependentă de jocurile de noroc. Imogene se vede nevoită să plece din New York, din cercul de aşa-zişi prieteni ai săi, şi să se mute cu Zelda în Jersey. 

În loc de anturajul cu care s-a înconjurat în ultima vreme, Imogene va interacţiona cu fratele ei, cu mama, cu iubitul mamei, un mincinos compulsiv care pretinde că e agent CIA şi cu un tânăr simpatic, luat drept chiriaş de Zelda în fosta cameră a lui Imogene. 

Toţi aceştia o vor ajuta însă să îşi dea seama care e rostul ei pe lume.

Niciun comentariu: