miercuri, 24 aprilie 2013

Salata de somon




file de somon afumat
100 gr branza de capra
3-4 rosii cherry
6-7 frunze de salata
doua fire de ceapa verde
4-5 ridichi
100 gr masline
ulei, otet, sare, piper

Cum se prepara salata de somon afumat?

Alege un bol incapator.
 Fileul de peste trebuie taiat bucatele si pus in bol.
Acum te vei ocupa de legume. Rosiile cherry vor fi spalate foarte bine, curatate de codite si taiate sferturi.
Ceapa va fi si ea tocata. Nu exista o marime standard. Vei toca ceapa in functie de cat de mari vrei sa fie bucatile in salata de somon.
Frunzele de salata se vor rupe. Nu taia niciodata frunzele de salata pentru ca oxideaza si prind un gust amar. Este de ajuns sa le rupi in bucatele mai mici.
A mai ramas branza pe care o vei taia, de asemenea, cuburi.
Acestea fiind pregatite, pune-le in bol peste somonul afumat, adauga si maslinele si mai e un singur pas: potriveste salata de sare, piper, ulei si otet dupa gustul tau.

Niciun comentariu: