duminică, 28 aprilie 2013

Pulpe de pui cu sos de ardei



Ingrediente (pentru 4 persoane): 

4 cepe (200 g), 
2 ardei grasi galbeni, 
2 ardei grasi rosii, 
60 g sunca afumata (bacon), 
4 pulpe de pui (a 200 g), 
sare, piper, 
1/2 lingurita cimbru uscat, 
250 g pasta de tomate.
         

Mod de preparare: 


Se curata ceapa si se taie rondele. 

Ardeii, curatati de nervuri si seminte, se taie marunt, iar baconul se taie fasii. 

Se spala pulpele de pui, se zvanta si se freaca cu sare, piper si cimbru. 

Se pun fasiile de bacon intr-o cratita si se prajesc pana ce devin crocante. 

Se scot si in grasimea lasata se prajesc putin pulpele de pui. 

Apoi, se introduc ceapa si ardeii care se dunstuiesc si ele circa 5 minute. 

 Se adauga pasta de tomate, se condimenteaza, se pun si pulpele de pui, se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba incet, cam 40 de minute. 

Se incorporeaza si fasiile de bacon si se baga 5 minute la cuptor - sub grill - ca sa se rumeneasca frumos carnea.

Niciun comentariu: