miercuri, 17 aprilie 2013

Ciorba de usturoi




Ingrediente:


10-12 catei de usturoi
4 cani de supa de puiceapa taiata marunt
O legatura de patrunjel tocat
O jumatate de cana de branza rasa
O lingura de unt
1 ½ linguri de faina
Sare si piper dupa gust

Cum prepari ciorba de usturoi?

Curata si taie cateii de usturoi marunt. 

Pune intr-o cratita untul la topit si adauga usturoiul si ceapa. 

Lasa-le pe foc pana observi ca au capatat o culoare usor aurie. 

Adauga faina si continua sa amesteci pe foc pentru inca 3-4 minute.  

Adauga supa de pui treptat, amestecand in continuu, dupa care lasa totul pe foc sa fiarba.  

Potriveste ciorba de sare si piper si adauga patrunjelul tocat marunt. 

Dupa ce ai facut toate acestea, lasa ciorba sa fiarba pentru inca 25-30 de minute, la foc mic. 

Cand este gata, serveste-o intr-un bol, nu inainte de a presara deasupra putina branza rasa. 

Pofta buna!!!!

Niciun comentariu: