duminică, 24 martie 2013

Branza cu legume la cuptor





Ingrediente
1 rosie mare bine coapta
1/3 ardei gras
50 gr cascaval
100 gr branza feta
oregano
chili  fulgi
1 lingura ulei masline

Mod de preparare

1. Opariti rosia 1 minut in apa fierbine si decojiti-o, apoi taiati-o cubulete. 
Taiati ardeiul felii subtirele. 
Taiati branzaturile felii.

2. Intr-un bol micut, termorezistent, asezati jumatate din cubuletele de rosie. 
Presarati deasupra jumatate din felioarele de ardei. 
Presarati putin oregano, cat luati intre degete. 
Asezati apoi jumatate de branzeturi deasupra. 
Puneti restul de rosie peste ele. 
Asezati restul de branzaturi peste rosie, apoi restul de ardei.

3. Presarati 1/2 lingurita oregano si fulgi chili, cat doriti. Stropiti cu ulei.

4. Acoperiti bolul cu folie de aluminiu si dati la cuptor la 200C pentru 20 minute. 
Luati folia si mai lasati la cuptor inca 10 minute.

5. Serviti imediat cu paine proaspata taraneasca

Niciun comentariu: