miercuri, 26 decembrie 2012

Dieta cu ciorba de ceapa





Se pun opt cepe mari într-o oală de 2,5 litri de apă şi se adaugă o jumătate de kilogram de fasole verde, o jumătate de kilogram de măsline fără sâmburi şi puţină vegeta, pentru gust. Se fierbe totul 30 de minute la foc mic. 
 
Luni - Consumă supa de ceapă pe tot parcursul zilei. Poţi mânca oricât, însă cu înghiţituri mici. Bea şi ceai neîndulcit.
 
Marţi - Pe parcursul zilei continuă să consumi supă de ceapă. La prânz, mănâncă o salată şi o pară mare. 
 
Miercuri - Trebuie să faci un efort şi să nu consumi nimic, nici ceai, nici supă. E ziua cea mai dură, de post negru. 
 
Joi - Consumă supă de ceapă rece pe tot parcursul zilei. La prânz, poţi mânca brânză degresată. 
 
Vineri - Alternează supa de ceapă cu ceai. 
 
Eficienţă: Slăbeşti 5 kg pe săptămână. 
 
Părerea specialistului: E o dietă extremă, bazată pe lichide şi fără nutrienţi. Dacă e urmată cu stricteţe, poate duce la dezechilibre grave.

Niciun comentariu: