vineri, 2 noiembrie 2012

4 lucruri care iti strica imaginea




Oricat de bine ai arata si oricat de mult ai investi in haine si in imaginea ta, exista cateva lucruri care iti pot strica imaginea, fara drum de intoarcere. Iata care sunt acelea.

Unghiile netaiate


Unghiile netaiate in cazul unui barbat vor provoca dezgustul oricarei femeie. Nu este nevoie sa te duci la manichiura, sa iti dau unghiile cu lac si sa cazi in extrema cealalta, insa este absolut necesar sa iti tai unghiile cel putin o data la 5 zile.

Nu uita ca unghiile lungi strang multa mizerie si microbi. Nimeni nu va dori sa te atinga sau sa se mai uite la minile tale vreodata.

De asemenea, nici unghiile roase sau taiate din carne nu formeaza o imagine prea buna, asa ca evita sa tai din unghie pana incepe sa curga sange. Urmeaza linia naturala a unghiei si scapa doar de partea crescuta peste carne.

Parul netuns

Parul netuns de mai bine de o luna nu este atragator, decat daca ai o freza spectaculoasa, pe care o aranjezi cu multa atentie. In rest, ar fi bine sa mergi la frizer o data la fiecare 3 - 4 saptamani pentru a te face sa arati bine, ingrijit, atragator.

De asemenea, daca este posibil si poti cere ajutorul cuiva, incearca sa scapi de excesul de par care creste pe ceafa si care este inestetic.
 
Hainele murdare

Nu purta un tricou pe care l-ai mai purtat cu o zi inainte, mai ales daca nu l-ai spalat. De asemenea, o pata, oricat de mica ar fi ea, nu va face bine imaginii tale. Incearca sa porti intotdeauna haine curate, fara pete si mirosuri neplacute.

Incearca sa ai o garderoba cat mai bogata si sa incerci sa iti mentii hainele curate, fara sa ajungi la "fundul sacului" si sa nu mai ai cu ce haine sa te imbraci atunci cand pleci la birou sau in oras.

Pantofii necuratati

Fie ca sunt tenesi sau pantofi de piele, incaltarile tale trebuie sa fie impecabile, mai ales atunci cand pleci de acasa. Este de inteles ca poate la finalul zilei pantofii au urme de praf, insa sa pleci de acasa cu pantofii murdari este de neconceput pentru un barbat. De asemenea, este de preferat sa ai intotdeauna cu tine o bucata de material special pentru curatarea incaltarilor.

Niciun comentariu: