duminică, 9 septembrie 2012

Moda pe plaja - 5 accesorii esentiale




Te pregatesti de o vacanta la mare? Fa-ti o lista cu cele mai importante accesorii pe plaja, iar apoi bucura-te de un concediu bine meritat.

Slipii


Daca pleci la mare pentru mai mult de doua zile, ai nevoie de doua perechi de slipi. Poate prima pereche se rupe sau se pateaza, asa ca intotdeauna este recomandat sa ai o rezerva. Doar asa, pentru a evita sa te enervezi in vacanta.

Ai de ales slipii scurti, care te vor lasa sa te bronzezi pe o suprafata mai mare de corp sau pantalonii scurti sau trei sferturi, care sunt mai comozi si mai lejeri.

Ochelarii de soare

Dincolo de faptul ca soarele iti poate provoca arsuri grave la nivelul ochilor si va grabi cu siguranta procesul de imbatranire al pielii din jurul ochilor, acesta te va forta sa sta tot timpul incruntat si sa ai o figura chinuita. Ia cu tine o pereche de ochelari de soare, dar mai ales un suport in care sa ii tii atunci cand nu ii porti.

Slapii

Da, este adevarat ca pe plaja poti merge descult fara probleme, insa, daca obisnuiesti sa stai pe plaja chiar si la orele de varf, vei observa ca nisipul va fi exagerat de fierbinte si ca nu vei putea merge fara o pereche de slapi. Asadar, nu pleca de acasa fara o pereche de incaltari de plaja in bagaj.

Tricou

Daca stai la plaja nu inseamna neaparat ca nu vei avea nevoie de un tricou, mai ales atunci cand simti ca te ustura pielea sau pur si simplu incepe sa fie racoare. Ai nevoie de un tricou cat mai simplu, eventual intr-o culoare deschisa sau cu dungi, ca de marinar.

Sapca/palarie

Protejeaza-te de insolatie cu ajutorul unei palarii chic. Opteaza pentru o palarie alba, cu borul mic sau pentru o sapca care sa te protejeze de soare.

Niciun comentariu: