miercuri, 15 august 2012

Cum sa te imbraci pentru o iesire in pub




Daca nu esti obisnuit cu viata de noapte din oras, cel mai probabil iti este destul de dificil sa te decizi cu ce sa te imbraci atunci cand prietenii te invita intr-un pub. Desi nu ai nevoie de o tinuta eleganta si nici de una foarte sofisticata, nu este recomandat sa mergi intr-un asemenea loc imbracat in pantaloni scurti si slapi. Iata cateva idei de de tinute pentru atunci cand mergi in pub.

Pantalonii


In mod obisnuit, este recomandat ca pantalonii sa fie lungi. Poti opta pentru jeansi sau pantaloni din bumbac, indiferent de modelul acestora. Alege o pereche de pantaloni foarte lejeri si fereste-te totusi de modelele foarte stramte, care nu iti vor oferi libertate de miscare.

Accesorizeaza pantalonii cu o curea foarte masculina, casual, care sa se potriveasca cu incaltarile. Cataramele mari, metalice sunt foarte moderne, insa evita-le pe cele lucioase sau sidefate, chiar daca urmeaza sa iesi noaptea.

Tricoul si jacheta

Daca pantalonii sunt negri sau inchisi la culoare, formeaza tinuta astfel incat sa ai un contrast puternic de culori. Opteaza pentru un tricou cu maneca scurta, alb, rosu, galben sau verde menta. Opteaza pentru un look modern cu ajutorul unui tricou foarte lejer, cu anchior sau cu guler rotund, decoltat.

Daca nu iti plac foarte mult tricourile sau daca vrei un look mai sofisticat, poti opta pentru o camasa in carouri si poti da tinutei un ton relaxat daca indoi manecile acesteia pana la nivelul coatelor.

In conditiile in care temperaturile sunt scazute, poti accesoriza tinuta cu o geaca din denim sau o geaca de piele. De asemenea, sacourile casual reprezinta si ele piese vestimentare potrivite pentru o iesire in pub, dar numai daca temperaturile sunt mai scazute de 18 grade.

Incaltarile

Tenesii sau adidasii albi, simpli, reprezinta o varianta excelenta pentru o tinuta relaxata, dar in acelasi timp moderna. Acestia pot fi combinati cu usurinta atat cu o geaca din denim, cat si cu una din piele sau cu sacoul casual.

Ai grija insa ca incaltarile sa fie perfect curate, impecabile.

Niciun comentariu: