sâmbătă, 21 iulie 2012

MASTI PENTRU PAR




Amesteca 2 linguri de miere cu ulei de ricin, 1 galbenus de ou, o lingura de rom si 1 fiola de vitamina A sau vitamina D. Aplica masca la radacini si distribuie apoi pe toata lungimea parului, pana la varfuri. Acopera-ti capul cu folie de plastic si asteapta 2 ore, dupa care iti poti spala parul normal.


Amesteca 1 lingura de argila, 1 galbenus, 1 lingurita de miere, 1 lingurita de lamaie, 1 lingurita de unt topit si o lingurita de mustar. Aplica amestecul mai intai la radacina parului, apoi pe toata lungimea lui. Poarta o casca pentru dus sau infasoara-ti parul intr-un prosop si stai asa timp de 2 ore, apoi spala-ti parul normal.


O a alta masca pe care o poti incerca: Amesteca 1 lingura de suc de morcov, 1 lingura de suc de lamaie, o lingura de suc de aloe (sau o lingurita de tinctura), o lingura de coniac, 1 galbenus de ou si 1 lingura de ulei de ricin. Aplica amestecul pe par pentru 30 de minute si apoi spala-ti parul.


Amesteca 1 lingura de ulei de ricin, 1 lingura de ulei de masline si o lingura de sampon pentru par uscat. Maseaza amestecul pe scalp si infasoara parul intr-un prosop sau intr-o casca pt dus. Dupa 2 ore, spala-te pe cap si incearca sa nu folosesti sampon.

Niciun comentariu: