duminică, 23 octombrie 2011

Cum sa imiti stilul unui topmodel masculin


- Poarta o tinuta alcatuita din mai multe straturi de haine. Poti incepe cu un tricou alb, simplu, peste care sa porti o camasa descheiata sau incheiata partial si o jacheta de lana cu fermoar. Un fular sau o esarfa groasa purtata la gat va completa ideal tinuta.

- Lasa-ti parul sa creasca si stabilieste o lungime medie, pentru un look putin neglijent, dar masculin si modern. Nu se mai poarta frezele de soldat american sau scolar, ci jocul de lungimi.

- Poarta sacouri in combinatie cu jeansi, insa alege sacouri care sa fie fidele formei corpului tau. Poti purta sacouri de stofa in carouri, sacouri de catifea sau in stil militar.

- Puloverele largi, impletite, purtate direct pe piele, sunt foarte sexi, daca le porti doar cu o pereche de jeansi.

- Puloverele pe gat sunt la moda, iar daca sunt realizate dintr-un material mai subtire, le poti purta pe sub sacouri.

- Cumpara-ti si poarta accesorii. Manechinele poarta intotdeauna un accent de culoare, un accesoriu, care sa fie ca o semnatura proprie, adaugata tinutei. Italienii, de exemplu, nu ies din casa fara o esarfa la gat. Cravatele de piele sunt alt accesoriu de efect. Papioanele sunt mereu haioase. Iar fularele cu diverse modele si caciulile de lana sunt usor de asortat la orice tinuta.

- Jon Kortajarena, este un bun exemplu de stil natural si interesant. Camasile deschise la nasturi si cu maneci suflecate, hainele purtate in straturi, combinatiile de imprimeuri (din aceeasi gama cromatica), accesoriile interesante (centura cu catarama decorativa si fularul inodat neglijent la gat) alcatuiesc un stil vestimentar fresh si tineresc.

- Tinuta unui topmodel exprima mereu o atitudine relaxata, ca si cum nu a facut nici un efort sa arate impecabil. Evita, deci, sa porti camasi calcate la dunga si inchise pana la ultimul nasture.

Niciun comentariu: