sâmbătă, 17 septembrie 2011

Cuvinte alese

Anthony J. D'Angelo: "90% din timpul tău concentrează-te asupra soluţiilor şi numai 10% asupra problemelor."

"În viaţă trebuie să vezi partea frumoasă a lucrurilor. Nu este greu, mai ales că în toate există ceva frumos. Dacă vom şti să privim natura, vom vedea frumuseţe şi bogătie. Dacă vom şti să-l privim pe om, în adâncul lui vom vedea bunătate şi dragoste. Privind astfel viaţa şi oamenii, devenim noi înşine mai frumoşi, mai bogaţi şi mai buni."

Mihail Drumeş: "Inima e câteodată un cimitir cu gropi multe."

Mihail Drumeş: "Câte binefaceri sunt pe lume care nu costă nimic, şi, fiindcă sunt atât de ieftine, nu le preţuieşte nimeni."

Ralph Waldo Emerson: Oricare ar fi jocurile in care intram suntem datori sa nu ne jucam cu noi insine.

Doamna De Lambert: "Oamenii inteligenti nu ingramadesc cunostinte la intamplare, ci le aleg."

Proverb englezesc: "Un mestesugar prost da vina pe unelte."

Alfons de Liguori: "Daca vrem sa fim fericiti, trebuie sa fim gata de orice suferinta."

Miguel de Cervantes: "Gasesti puteri noi in chiar slabiciunea ta... Soarta-ti lasa totdeauna cate o portita la vreme de cumpana."

Seneca: "Nimic nu pretuim mai mult decat binefacerea, cat timp o cautam; nimic mai putin, dupa ce am primit-o."

"Sunt lucruri la care nu vrem sa renuntam, persoane pe care nu vrem sa le lasam in urma. Dar retine ca a renunta nu este sfarsitul lumii, este inceputul unei noi vieti."

Henry Poincare: "Dovedim prin logica, dar prin intuitie descoperim."

Thomas Jefferson: "Nimic nu-i poate opri pe oamenii cu atitudine pozitiva; nimic nu-i poate ajuta pe cei cu mentalitate gresita."

Octavian Paler: "Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face soarele niciodata: sa lumineze in intuneric.."


Andreea Trifu: "Atâta ură şi invidie, atâta minciună si făţărnicie, stau ca o coroană de spini pe creasta sufletului nostru. Iar el sângerează agonic, în tăcere, ca un fluture fără o aripă..."

Niciun comentariu: