sâmbătă, 13 august 2011

TAUR (21aprilie - 20 mai)


UN SENZUAL

Sunteti expert in arta iubirii. Dar nu trebuie sa trageti de dv., nici nu trebuie sa va impuneti un ritm prea impetuos. Nu veti inflori decit intr-un climat languros, in care va petreceti tot timpul... Repetarea acelorasi imbratisari nu va deranjeaza, ba dimpotriva. Cautati sa va regasiti senzatiile care v-au excitat atita. Participarea celor cinci simturi la ritualul dragostei este una dintre specialitatile dv.

Dupa o masa aleasa, va strecurati cu iubitul(a) in cearsafuri de satin parfumate, in acordurile unei melodii voluptoase. In timpul serilor de iarna, faceti dragoste lungiti in fata unui foc de lemne, in mina cu o cupa de sampanie. Nu-i de mirare ca veti reusi sa va antrenati partenerul(a) in al saptelea cer.

Ca Taur, preferati calitatea cantitatii. O data, o singura data, dar bine, mai bine decat de zece ori si nu importa cum - iata deviza dv. Mai mult, va place sa reveniti si sa reveniti iarasi la citeva pozitii care intr-adevar va plac, mai curind decat sa incercati atitudini neasteptate. Idealul pentru dv.: un partener care sa va cunoasca obiceiurile si sa se acomodeze cu ele. Si, mai ales, un indragostit care sa fie gata sa indure! Caci, daca dv. nu sunteti decat un amator de imbratisari repetate, aveti nevoie de lentoare si de durata... Unele semne vor fi capabile sa va satisfaca. Altele - va vor lasa rece.

Caracteristicile zodiei taur

Semn - Semn de pamint, fix - feminin ,introvertit, stabil

Planeta - Guvernat de planeta Venus

Verbul reprezentativ - "A avea"

Dominanta - Vointa

Calitati - Caracter integru, simt artistic, conservatorism.

Defecte - Incapatinare, materialism, incetineala, susceptibilitate.

Piatra norocoasa: Safirul

Culoarea norocoasa: Albastru

Ziua norocoasa: Vineri

Cifre norocoase: 1 si 9

Locurile norocoase - Cele linistite


Niciun comentariu: