sâmbătă, 13 august 2011

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)


UN DOMINATOR

Sunteti animat de puternice impulsuri sexuale si, atunci cand vreti sa va satisfaceti dorintele, nimic nu va opreste. Pasionat, inventiv, dispuneti de o cunoastere perfecta a tehnicilor amoroase si stiti sa feceti uz de mijloace infailibile pentru a va conduce partenerul(a) la placerea maxima. Dar nu va manifestati decit rareori tandretea. Exista chiar intotdeauna, un pic de agresivitate, ba chiar violenta in felul in care faceti dragoste. De altfel, aveti tendinte sado-masochiste destul de dezvoltate si nu va displace sa impletiti, subtil, placerea cu suferinta; creati - cum spune Eminescu - "un farmec dureros de dulce".

Apreciati rafinamentele erotice un pic crude, jocurile perverse. Pe scurt, cu dv. trebuie sa te astepti la orice! De altfel, cea mai mare placere a dv. este sa bravati tabu-urile si interdictiile. Fascinant, trufas, exercitati o formidabila autoritate asupra partenerului(ei), obligindu-l sa se obisnuiasca cu toate fanteziile, sa atinga cu dv. toate abisurile. Si doar atunci veti simti ca va apartine, ca-l dominati total si veti simti deplina satisfactie.

Sunteti semnul cel mai atras de o anumita violenta in dragoste. Inutil sa o mai ascundeti. Vi se intimpla sa va placa sa fiti dominate, dar in cea mai mare parte a timpului, voi aveti situatia in mina. De fapt, va place la nebunie sa va dominati partenerul. Vreti sa simtiti ca va apartine si ca nu va mai poate scapa. Visul vostru: sa-i legati miinile la capul patului si sa-i faceti tot ce va trece prin minte. Totodata, uneori, sa-i ardeti si citeva palme. Atentie nu, mergeti prea departe! Nimeni nu apreciaza loviturile si ranile… Si pe urma, alegeti-va bine partenerii (le).

Unele semene se dau in vint dupa manierele voastre bruste. Altele, riscati sa va inapoieze pumnul dat…

Caracteristicile zodie scorpion

Semn - Semn de apa, fix - stabilitate, feminin, introvertit

Planeta - Guvernat de planetele Marte, nocturn si Pluto

Verbul reprezentativ - "A dori"

Dominanta: Ambitia

Calitati - Inspiratie, autocritica, capacitate de a finaliza.

Defecte - Ranchiuna si razbunare, neincredere, gelozie.

Piatra norocoasa - Topazul

Metal - Fierul

Culoarea norocoasa - Rosul inchis

Ziua norocoasa - Marti

Cifre norocoase - 3 si 5

Locurile norocoase: Locurile aflate pe malurile apelor


Niciun comentariu: