sâmbătă, 13 august 2011

RAC (22 iunie- 22 iulie)


UN TANDRU

Reputatia dv. de visator afectuos si imaginativ este stabilita. Dar sunt destul de cunoscute darurile dv. de indragostit? Si totusi, ele exista! Dar nu puteti sa vi le exprimati cu adevarat, decit daca incercati un sentiment de incredere si de securitate afectiva. Numai certitudinea ca sunteti iubit profund, va permite sa dati frau liber senzualitatii dv. fierbinti.

In orice caz, pentru a va trezi dorinta, trebuie ca cel ales sa va inconjoare cu duiosie, sa va excite cu blandete. Daca nu, va veti intimida si pofta de dragoste se intrerupe brusc. Mai mult, este important sa stiti in ce moment anume sunteti intr-adevar receptiv. De fapt, senzualitatea dv. este capricioasa si, la dv. dorintele aprinse urmeaza unor perioade marcate de un dezinteres aproape total. Destul de pasiv, rareori luati initiative, dar aveti mare grija pentru a-i face placere partenerei (partenerului) dv. Dupa ce ati facut dragoste, continuati sa intretineti un climat de tandrete si nimic nu va place mai mult dacit sa dormiti in bratele iubitului (ei).

Daca sunteti Rac sau Capricorn, apreciati, bineinteles, actul sexual. Dar va plac, macar la fel de mult, mingiierile si pregatirile. Daca ar fi sa alegeti, ati prefera preliminariile, mai curind decit actul propriu-zis. Atunci, nu cautati sa va luati in pat un semn impetuos si lipsit de nuante, care va va deceptiona in mare masura. Alegeti mai curind pe cel sau cea care iubeste, inainte de toate, rafinamentul mingiierilor.

Caracteristicile zodiei rac

Semn - Semn de apa, cardinal - activ, feminin, introvertit

Planeta - Guvernat de Luna

Verbul reprezentativ - "A simti"

Dominanta - Sensibilitatea, profunzimea

Calitati - Fidelitatea, devotamentul fata de familie, scrupulozitate.

Defecte - Egoism, ranchiuna, fatalism.

Piatra norocoasa - Perla

Metal - Argint

Culoarea norocoasa - Alb si argintiu

Ziua norocoasa - Vineri

Cifre norocoase - 3 si 8

Locurile norocoase - Orasele de pe malul apelor


Niciun comentariu: