sâmbătă, 13 august 2011

PIZZA IMPATURITA


Ingrediente aluat: 1/2 cand de apa, 2 linguri ulei de masline, 2 cani faina, 1 lingurita sare, 1 lingurita de drojdie uscata, 1/2 lingurita zahar
pentru umplutura: 150 g branza telemea,150 g caşcaval ras, 150 g brânză gorgonzola, 100 g salam uscat, 100 g kaizer, 2 galbenusuri, masline verzi fara samburi, 2 linguri bullion, 1/2 ardei rosu si galben, sare si piper, busuioc uscat

Mod de preparare: Amesteci toate ingredientele pentru aluat si-l framanti bine.Il laşi la dospit 15-20 min.Pe un tocător tai bucăţi mici de salam uscat, kaizerul şi brânza gorgonzola.Dai brânza telemea pe răzătoarea mare.Într-un bol amesteci brânzeturile cu bulion şi gălbenuşurile. Cureţi de seminţe ardeii, îi speli şi tai fideluţă.Presari făină pe masa de bucătărie,întinzi aluatul cu ajutorul unui sucitor şi întinzi în mijloc compoziţia de brânză ,pui salamul uscat, kaizerul,măslinele verzi fără samburi si impaturesti aluatul. Dai pizza la cuptor, intr-o tavă unsă cu ulei pentru 35-40 min.


Niciun comentariu: