duminică, 7 august 2011

PESTI (19 februarie - 20 martie)


UN AMBIGUU

Senzualitatea dv., toata plina de nuante, este strins legata de emotiile si sentimentele dv. Cand faceti dragoste, manifestati tandrete. In schimb, va place sa fiti inconjurat de atentii sau luat de-a binelea in grija partenerului. Uneori chiar va cautati parteneri care sa va domine. Preliminariile le apreciati la fel de mult ca si actul sexual.

Pentru dv., incalzirea este esentiala. Va dati in vint pentru flirtul prelungit si dupa mingiierile languroase. Astfel incit iubitul(a) trebuie sa va conduca, putin cite putin, pe culmile dorintei. Atunci veti da frau liber naturii dv. senzuale si imaginatiei dezlantuite. Veti putea chiar sa dati dovada de o ardoare nebanuita. In acel moment, nimeni nu va poate reprosa ca sunteti lenes(a) ori nepasator(oare).

Este adevarat, sunteti un tandru, mai curind insetat de mingiieri languroase. Dar, chiar daca uneori nu indrazniti sa o marturisiti, dragostea brutala va face sa visati. Un amant brutal, o amanta plina de cruzime - si iata-va ajunsi in al noualea cer. Nici chiar in intimidate nu va dezvaluiti prea des fanteziile, caci va e frica sa nu va puneti pe goana partenerul(a), ori si mai rau, sa nu-l faceti sa rida de voi. Unele semene risca intr - adevar sa reactioneze prost…

Caracteristicile zodiei pesti

Semn - Semn de apa, mobil -feminin, introvertit.

Planeta - Guvernat de planetele Jupiter si Neptun

Verbul reprezentativ - "A crede"

Dominanta - Devotament

Calitati - Intuitie, compasiune, introspectie, blindete.

Defecte - Lipsa de originalitate, pesimism, timiditate.

Piatra norocoasa - Rubinul

Metal - Paladiu

Culoarea norocoasa - Galben

Ziua norocoasa - Joi

Cifre norocoase - 5 si 9

Locurile norocoase - Spatiile largi

Niciun comentariu: