sâmbătă, 6 august 2011

BERBEC (21martie - 20aprilie)


UN PERFORMANT


Pentru dv., care sunteti inzestrat cu o energie exceptionala si cu un apetit sexual feroce, dragostea fizica este o necesitate vitala. Dar preliminariile lungi si nesfirsitele mingaieri au mai curand darul sa va taie dorinta, decit sa va binedispuna. Drept la tinta, este deviza dv.! Dealtfel, lasind performantele deoparte, dv. sunteti un campion si, in mod constant, cautati sa va depasiti propriile recorduri. Domnule, va mindriti ca, de mai multe ori pe noapte, va puteti onora frumoasa.

Doamna, cel mai des nu dv., ci partenerul dv. va cere mila in urma zbenguielilor fierbinti si a luptelor inflacarate ! In orice caz, fie ca sunteti barbat sau femeie Berbec, vreti sa conduceti jocul si sa detineti rolul activ. De altfel, in dragoste va excita mai ales cucerirea. Subiect al dragostei la prima vedere, va aprindeti repede, dar va trece la fel de repede. Pentru a va retine cineva, trebuie ca in permanenta sa stie sa va tina aprinsa dorinta si sa va satisfaca din plin nevoile sexuale, mereu foarte pretentioase.

Berbec sau Leu, va plac performantele, in pat ca si aiurea!

O imbratisare inainte de a adormi, urmata de o lunga noapte de somn, nu va caracterizeaza deloc. Vreti un amant capabil care sa va satisfaca pe deplin, repetind de zeci de ori placa, sau o indragostita ce va va primi cu bucurie asalturile repetate. Dar, cel mai des, partenerii isi vor epuiza capacitatiile mult mai repede decit v-ar placea.

Pentru a gasi fericirea, este de ajuns sa va adresati semnelor capabile sa tina la drum si sa va ofere si calitate in cantitatea care va incinta.

Caracteristicile zodiei berbec

Semn - Semn de foc, cardinal - energic, masculin, extrovertit.

Planeta - Guvernat de Marte - energia investita in actiune.

Verbul caracteristic - "A fi"

Dominanta - Cerebralitatea

Calitati - Arta de a trai clipa, curajul, energia,independenta.

Defecte : Intoleranta, nerabdare, irascibilitate.

Piatra norocoasa - Diamantul si ametistul

Metal: Fierul

Culoarea norocoasa - Rosu

Ziua norocoasa - Marti

Cifre norocoase - 6 si 7

Locurile norocoase - Orasele mari, aglomerate

Niciun comentariu: