duminică, 12 iunie 2011

Salcia (1 - 10 martie; 5 - 12 septembrie)


Frumoasa si melancolica, are mult farmec misterios, fiind un copac foarte pitoresc. Exista o lentoare dulce în modul ei de a se comporta si aceasta o face foarte atractiva, îndeosebi pentru cei ce cauta o fiinta romantica. Îi place poezia, atmosfera de toamna ploioasa si miresmele îmbatatoare. cel mai bun loc pentru salcie este pe malul apei, element de care se simte foarte atrasa. Desi pare neajutorata, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Stie sa-si ia soarta în mâini, iar în actiunile ei hotarâte se simt uneori accente de duritate. Atuurile sale sunt inteligenta, fantezia, intuitia, supletea si un fler deosebit în dezvaluirea intentiilor celorlalti. Iubeste placerile, decorurile foarte romantice si nu suporta frigul. Dorinta de libertate este foarte importanta în conceptia sa generala despre lume si viata si nu accepta niciodata în cercul intim persoanele care i-o nesocotesc. Foarte adevarat însa e si faptul ca nici ea nu încalca libertatea celorlalti.
Cu o aparenta fragila, salcia e o maestra a defensivei si a contraatacului si nu trebuie crezuta prea mult atunci când se plânge de conditiile vitrege în care e nevoita sa traiasca, fiindca ea se complace de minune în acest context.
Dragoste: Este foarte senzuala si romantica si îsi va combina întotdeauna aceste doua trasaturi care pentru ea sunt inseparabile. Îi place sa provoace rupturile în dragoste, pentru a-si savura apoi suferinta. Din acest motiv nu e foarte consecventa.
Trasatura definitorie: Melancolia.
Personalitati: Frederic Chopin, Mihail Gorbaciov, Ion Iliescu, Spencer Tracy, Gina Patrichi.

Niciun comentariu: