sâmbătă, 18 iunie 2011

ORHIDEEA persoanele nascute în zilele de: 7, 16, 25


Caracter si destin: Sensibila, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sa fiti expusa unor frustrari si dezamagiri, în cazul în care veti sesiza abateri de la regulile de onestitatea din partea celorlalti fata de dumneavoastra. Evitati în genere conflictele care va consuma foarte mult nervos, în schimb sunteti genul de persoana gata oricând sa ajute pe cei din jur într-un mod total dezinteresat. Va marcheaza foarte mult în viata de zi cu zi o tristete ce va este familiara, dar care trebuie tinuta sub control pentru a nu fi vreodata nevoie sa ajungeti într-o clinica de psihiatrie. Cum tot va place mult sa calatoriti (caci sunteti foarte curioasa) o solutie ar putea consta în a va bruia melancolia excesiva în glasul rotilor de tren, de a o risipi mereu în peisaje. Caminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si având tot ceea ce-i trebuie.
Dragostea: Foarte pretentioasa în alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), în momentul în care va veti decide asupra lui, el va conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvântare de catre perechea dumneavoastra.
Trasatura definitorie: Intransigenta sentimentala.
Compatibilitate cu: Floarea-soarelui, papucul-doamnei.
Numere norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, 40.
Zile favorabile: Duminica, luni.
Orhideea, aceasta frumusete exotica, va apare întotdeauna ca un simbol aparte, iar nativul va fi mereu pe o pozitie distinca (chiar daca uneori discreta) si nu se va amesteca decât arareori cu ceilalti. Aspectul inconfundabil al acestei flori princiare, aristocratice, consta în sentimentele contradictorii pe care le inspira - de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar în acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Din cele peste o mie de specii de orhidee raspândite pe glob, cea mai frumoasa se gaseste în Filipine, ori poate se afla chiar lânga dumneavoastra asteptând sa o culegeti.

Niciun comentariu: