marți, 14 iunie 2011

MACUL persoanele nascute în zilele de: 6, 15, 24.


Caracter si destin: Aveti o buna intuitie care va ajuta sa anticipati anumite situatii si chiar sa faceti profetii în toata regula. Nici o persoana nu are secrete fata de dumneavoastra, caci dispuneti de o buna psihologie pe care o aplicati în ceea ce priveste gândurile ori sentimentele celor ce va înconjoara. Sunteti sensibila, rafinata si va cufundati în reverii adânci. Trebuie corectata totala lipsa de aplecare spre o mai buna organizare si disciplinare a fortelor proprii în confruntarea cu viata de zi cu zi, deoarece aici sunteti complet rupta de realitate. În compensatie, e foarte posibil sa alunecati pe panta alcoolismului, ori sa va oferiti naluciri extatice drogându-va. Pentru a evita aceste cai ruinatoare, este deci necesar sa va rationalizati contactul cu realitatea în asa maniera încât sa puteti face fata cenusiului cotidian.
Dragostea: Foarte romantica, partenerul dumneavoastra trebuie sa aiba toate caracteristicile unui Fat-Frumos, lucru care probabil ca nu se va realiza decât foarte greu; urmarirea acestui ideal este motivul care va sta la baza mai multor casatorii. E totusi posibil ca în cele din urma el sa apara în carne si oase - sau poate ca dumneavoastra v-ati mai schimbat între timp. Dati dovada de multa senzualitate în alegeri si în raporturile cu partenerul, deci…
Trasatura definitorie: Senzualitatea.
Compatibilitate cu: Trandafirul, papucul-doamnei.
Numere norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30.
Zile favorabile: Marti, joi, vineri.
Floarea dumneavoastra este deci macul, a carui culoare rosie în lumina orbitoare a soarelui de vara semnifica senzualitatea calda ce va învaluie, caldura mângâietoare si atmosfera de reverie si ambiguitate specifica lungilor zile linistite ale acestui anotimp. Un mac dezradacinat ori lovit de furtuna îsi pierde usor petalele, mai înainte chiar de a avea timp sa se ofileasca.

Niciun comentariu: