duminică, 12 iunie 2011

BUJORUL persoanele nascute în zilele de: 2, 11, 20, 29


Caracter si destin: Ceea ce este de apreciat în mod deosebit la nativa acestui semn e perseverenta de care da dovada în orice situatie, fie ea cât de grea. Uneori, însa, aceasta calitate se poate transforma în inflexibilitate si încapatânare si ar fi de dorit, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa încerce sa-si corecteze aceste defecte. Loialitatea deosebita a nativei va fi reliefata în circumstantele în care e vorba în mod explicit de datoria ei. Îi place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt îndreptate catre asigurarea unui trai confortabil si fara probleme. Trebuie sa-si supravegheze tot timpul tendintele de a-i nesocoti pe ceilalti (si uneori chiar si de a-i jigni) si sa dea dovada de rabdare si întelegere în acest sens. De asemenea, nu ar strica sa fie mai curajoasa în tot ce face. Doar respectând aceste principii va putea fi împacata cu sine si cu cei din jur.
Dragostea: Nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta în manifestarile sale de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va întelege doar în acest fel. În tinerete îndeosebi, va fi cam nestatornica.
Trasatura definitorie: Pasiunea arzatoare.
Compatibilitate cu: Bujoul, albastreaua, orhideea, macul si margareta.
Numere norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42.
Zile favorabile: Duminica, luni, vineri.
Bujorul, rosu ca focul, semnifica sângele înfierbântat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui în trairile sale cele mai nobile si de a înflori la caldura acestor sentimente. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia populara "a se îmbujora" în urma unei actiuni navalnice ori, cel mai adesea, a unui fior de dragoste si care reda în aceeasi masura elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou început, specifice unei situatii.

Niciun comentariu: