duminică, 8 mai 2011

Scorpionul 24 octombrie – 21 noiembrie

Planeta călăuzitoare: Marte şi Pluton.

Cifra favorabilă: 9 şi toate numerele divizibile cu 9.

Simbol astrologic: Scorpionul şi Vulturul.

Culori astrologice: roşu sângeriu, roşu aprins, zmeuriu şi toate celelalte culori aprinse.

Caracterizare generală

Nativii din Scorpion domină toate celelalte semne ale zodiacului prin forţa spiritului lor. Scorpionul este o natură puternică şi expansivă, viaţa lui spirituală fiind bogată şi aprofundată. Este un observator tipic, un filtru cu bogată imaginaţie şi intuiţie, contopind într-o singură persoană materialistul cu misticul. Scorpionul este un individualist perfect, care nu se lasă decât foarte greu condus. Poate fi un prieten credincios, dar şi un adversar periculos, răzbunător. Scorpionul este predispus la sarcasm şi ironie, fiind uneori cuprins de accese de furie. Inteligenţa, energia şi tenacitatea cu care îşi urmăreşte scopul constituie garanţii sigure ale succesului său în diverse activităţi. Este un semn al militarilor, al păzitorilor ordinii publice, al medicilor, savanţilor, filozofilor şi chiar al astrologilor.

Scorpionul este senzual în dragoste, capricios şi impulsiv. În general avem de-a face cu unul dintre cele mai erotice semne ale Zodiacului.

Bărbatul-Scorpion se remarcă printr-un caracter complicat, cu el fiind greu de găsit un limbaj comun. Suspiciunea şi lipsa de bunăvoinţă a Scorpionului pot fi însă depăşite manifestând interes pentru problemele sale.

Femeile-Scorpion au un caracter puternic, sunt geloase şi uneori chiar crude.


Femeia

Caracterizare psihosexuală

Se poate scrie un întreg tratat despre felul cum trebuie să mergi, să vorbeşti şi să priveşti pentru a seduce un bărbat. Numai cei care nu sunt pe deplin bărbaţi nu reacţionează la patima din ochii şi glasul ei. Când întâlneşte un bărbat care-i place, ştie în ce fel să-l ademenească. Apoi, în scurt timp, acesta nu va mai fi în stare să remarce nici o altă femeie. Bărbatul vizat de femeia-Scorpion nu are altă soluţie decât să se predea de bună voie, orice rezistenţă fiind lipsită de sens. Chiar şi atunci când ea nu este frumoasă, bărbatul se va simţi blocat de ochii ei hipnotizanţi şi va realiza prin ce trece biata căprioară atunci când este hipnotizată de cobră. Ţine să aibă o escortă strălucitoare. În viaţă nu se deplasează decât cu clasa I şi vă recomandăm ca de fiecare dată când achitaţi notele s-o faceţi cu zâmbetul pe buze. Dacă vă enervează tupeul cu care dispune de banii dumneavoastră, nu vă exteriorizaţi, în caz contrar şi dumneavoastră şi banii dumneavoastră veţi fi daţi uitării. Dispune de energia câtorva femei la un loc. Îi place să lucreze şi să se distreze din plin. În orice categorie de activitate este înclinată să depună un efort mai mare decât cel necesar. Acest lucru poate aduce un surplus de senzaţie, dar epuizează. Nu vă veţi plictisi niciodată, deşi nu este exclus să începeţi să vă doriţi o viaţă mai liniştită.

Ia dragostea în serios şi este omul pasiunilor. Pasiunea ei pentru viaţă există însă independent de bărbaţi, oricare ar fi ei. Acest lucru o face inabordabilă pentru bărbaţii care vor s-o subordoneze şi să şi-o facă dependentă. Chiar atunci când reuşesc, tainele ei sufleteşti rămân bine ascunse.

În pat este extrem de exigentă, lucru de care au luat notă mulţi bărbaţi. Rareori manifestă înţelegere pentru cei care nu-i sunt pe măsură sau o satisfac numai pe jumătate. Pe de altă parte, va face minuni dintr-un bărbat impotent, a cărui impotenţă este de natură psihică. Aici nu este vorba de altruism ci de a ajuta pentru ca apoi cel ajutat s-o poată apoi satisface. Are o minte ascuţită şi este dotată cu o intuiţie remarcabilă. Foarte critică şi pertinentă, înţelege raţiunea adversarului, se preface că-i dă dreptate, dar îl fentează. Adevăratul ei caracter nu poate fi dezvăluit cu uşurinţă, putând rămâne pentru eternitate un secret al scorpionului.

Este tenace în atingerea scopurilor ei, dispunând de răbdarea şi posibilităţile necesare. Planificarea cu bătaie lungă pe care şi-o face în acest scop atinge perfecţiunea. Numai persoanele dotate cu o voinţă puternică îi pot rezista. Ştie ce vrea şi dispune de o putere neobişnuită pentru atingerea scopului. Nu poate fi convinsă să-şi schimbe hotărârea. Atenţie: cu firea ei extrem de emoţională, odată înfuriată poate deveni foarte periculoasă, fiind în stare de orice. Dacă o trădaţi, vă faceţi în persoana ei un duşman de moarte. Când cineva nu i-a justificat încrederea, recurge la răzbunări cumplite. Iar cel care o ofensează trebuie neapărat şi umilit.

Gelozia reprezintă greşeala cea mai mare a ei. Pretinde ca amantul s-o admire veşnic. În gelozia ei maladivă se consideră tot timpul înşelată. Este suficient ca cel care o însoţeşte la o petrecere să rămână câteva minute în compania unei femei atrăgătoare, pentru ca ea să-l bănuiască şi să reacţioneze prompt. Nu este genul de femeie care să stea cuminte într-un colţ pe post de lampadar. Izbucneşte ca o furtună. Dispreţuieşte slăbiciunea şi pe cei care cedează la presiune. Sesizează imediat toate punctele dumneavoastră vulnerabile. Dacă vreţi să vi-o apropiaţi trebuie să luptaţi, deoarece ea nu oferă nimic pe tavă. Dacă este bine dispusă, îşi tratează amantul ca pe un rege. Când însă starea de spirit se schimbă (lucru ce se întâmplă destul de des), îl face una cu pământul. Ieşirile ei sunt însoţite întotdeauna de mulţi decibeli. Dacă nu reuşiţi să vă aplanaţi conflictele înainte de a vă despărţi, nu riscaţi s-o vizitaţi a doua zi, zicându-vă că nu s-a întâmplat nimic.

Un lucru de care trebuie să fiţi sigur: este o fire profund emoţională, foarte sensibilă şi credincioasă celui pe care-l iubeşte. Este capabilă de numeroase sacrificii pentru cel care a reuşit să-i câştige inima. Dacă acesta ştie cum s-o ia, o va avea pentru totdeauna. În acest caz, femeia-Scorpion îl va ocroti, îi va lua apărarea şi în public, va lupta în cele mai diverse circumstanţe pentru el şi nu va ţine seama de ceea ce spun sau gândesc vecinii. Nu vă permiteţi însă nici o slăbiciune, căci va întoarce imediat foaia. Căsătoria cu o femeie-Scorpion, după cum v-aţi dat seama, poate fi sau rai, sau iad. Cale de mijloc nu există. Ţineţi minte, Scorpionul este semnul cel mai radical al Zodiacului.

Este o femeie remarcabilă, de care, însă, cei slabi de înger ar trebui să stea cât mai departe !


Viaţa sexuală

Fiţi pe pace, aveţi o noapte lungă în faţă. Nativa nu poate realiza orgasmul decât discutând despre sex. Ea este cea care va insista pentru o cadă mai mare sa pentru acele paturi imense, în care nu există un loc anume pentru cap şi picioare, permiţând orice poziţie. Femeia-Scorpion nu cunoaşte oboseala şi va face tot posibilul pentru ca noaptea să rămână de neuitat. Este curioasă, caută şi experimentează. Oricât aţi fi de bine documentat în legătură cu tehnicile sexuale, tot veţi mai avea ceva de învăţat. Doreşte ca actul sexual să vă ofere aceeaşi plăcere, dar se adânceşte atât de mult în el încât ajunge la extaz. Scorpionul este cel mai sexual semn al Zodiacului. Erotică şi exigentă, ea caută un partener cu posibilităţi egale. Comportarea ei este total subordonată instinctelor. Nici o carte nu o poate convinge că sexul nu este decât un simplu sistem de exerciţii yoghine. Mai degrabă ar intra în pat cu un partener slab decât cu o carte frumoasă. Nu există mascul potent care să rămână de lemn la îmbrăţişarea ei. Când este excitată, exteriorizează acest lucru, electrizându-şi partenerul. Ştiind că erotismul reprezintă mai mult decât actul sexual în sine, îi place să prelungească actul şi reuşeşte să-şi impună dorinţele chiar şi unui bărbat care în alte condiţii este grăbit şi impulsiv. Nu neglijează nici cele mai mici detalii, lucru de care partenerul va deveni conştient. O puteţi vedea în cei mai bizari bikini. Femeia-Scorpion poate fi o doamnă perfectă în lume pentru ca în pat să se dezlănţuie ca o prostituată abandonată. Când o interesează un bărbat îl urmăreşte cu tenacitate şi înverşunare şi nu acceptă să i se răspundă cu „nu”.

Pentru ea este foarte important ca în timpul actului să-şi controleze orgasmul şi încearcă toate modalităţile pentru a-şi ajuta amantul să şi-l prelungească. Nu cunoaşte oprelişti în atingerea ţelului, care pentru ea înseamnă tot timpul o deplină satisfacţie sexuală. După ce a început femeii-Scorpion îi vine foarte greu să termine. Vrea mai mult decât îi puteţi dumneavoastră da, dar ştie cum să vă determine pentru a-i oferi mai mult. Se simte extrem de nefericită dacă intră la idei că nu vreţi să mai rămâneţi cu ea. Vrea să domine tot timpul, fiind gata să recurgă în acest scop şi la acte de terorism. Sexul rămâne pur şi simplu pentru ea o altă formă a relaţiilor stăpân-sclav. Scorpionul fiind întotdeauna stăpân.


Bărbatul

Caracterizare psihosexuală

Bărbatul-Scorpion este condus de organele sale genitale. Este pasionat, emoţional, şi actele lui sunt previzibile. Se călăuzeşte după dorinţele sale, pentru a căror satisfacere poate accepta şi depăşi orice contradicţie. Nu se gândeşte niciodată la consecinţe. Nu-l interesează că poate fi decretat un donjuan lipsit de scrupule. Părerea altora nu-i va înfrâna niciodată necontenita căutare de aventuri sexuale. Nu este greu de priceput de ce lumea este atrasă de el ca nişte ace cu gămălie de către un magnet, căci dispune de o putere de atracţie aproape hipnotică. Este alcătuit, în părţi aproape egale, din farmec şi din voinţă e fier. Se pare că dispune de un surplus de energie, pe care o emană în atmosferă, fiind veşnic înconjurat de o aureolă. Dată fiind senzualitatea sa atotputernică, femeile trebuie să eviteo apropiere prea mare. Uşor inflamabil şi imprevizibil, depune puţine eforturi pentru a se controla. Reţinerea şi cumpătarea nu sunt calităţile lui. Dacă vreţi să flirtaţi cu pericolul, fără a suferi consecinţele, ţineţi-vă departe de el, deoarece pe bărbatul-Scorpion stă scris „Tensiune înaltă”.

Actul sexual cu el poate atinge parametri înalţi sau vă poate deprima la maximum. Femeia care devine partener sexual preferat al Scorpionului are ce spera, dar şi de ce se teme.

În jocul sexual bărbatul-Scorpion poate accepta orice pentru a-şi excita partenera. În cazul în care aceasta nu vrea să fie excitată, el va persevera, îşi va asuma toate riscurile, o va urmări până când va atinge scopul. Dacă va eşua totuşi, urmările nu vor lipsi ! Scorpionul rămâne îndatorat pentru amabilitate şi prietenie, dar nu iartă niciodată jignirea şi, dacă se simte lezat se răzbună.

Relaţiile sale umane includ de regulă un anumit element de luptă, uneori greu de stăpânit. Fiind irascibil şi încăpăţânat, îşi creează foarte uşor duşmani. În relaţiile cu nativii din Scorpion este nevoie de un mare efort pentru a păstra pacea. Iertarea nu-i stă în fire şi nici compromisul în cale. Dacă aveţi probleme cu el, fiţi gata de orice. Întărâtat, Scorpionul se bate pe viaţă şi pe moarte. Odată angajat într-o dispută, el va pune totul la bătaie, lăsând deoparte orice scrupule, iar cel care va pierde n-are decât să se ducă dracului. Raţiunile sale sunt complicate şi misterioase, decurgând din acea parte a personalităţii sale care rămâne tot timpul ascunsă. Este foarte dinamic şi omniprezent, fiind fidel prieteniilor sale. Nu vrea să fie dependent, nu are nevoie de absolut nimeni pentru a-şi uşura sufletul. Instabil din punct de vedere emoţional, el dispreţuieşte slăbiciunea altora, nutrind însă o mare slăbiciune pentru indivizii masochişti, care la rândul lor îi simt potenţialul de cruzime şi superioritate.

Este ispitit să-şi risipească energia în diverse plăceri, devenind deseori sclavul alcoolului şi al narcoticelor. Intră cu şanse mari în activităţile de concurenţă, deoarece se bazează pe voinţa şi fermitatea sa excepţională.

Îi place să muncească, dar nu fizic. Dispune de o neobişnuită putere de concentrare, de o imaginaţie vie, de un mare curaj şi de un spirit întreprinzător, calităţi necesare pentru orice succes. În problemele financiare este practic. Nimeni nu-l poate determina să facă afaceri mărunte. Cu o remarcă : atacă imediat problema, pentru a o da apoi uitării. În felul acesta, unele lucruri pot rămâne nerezolvate în întregime.

Nu acceptă niciodată să fie refuzat nici în afacerile sentimentale. Vrea ca în dăruirea dumneavoastră să nu existe nici o notă de raţiune, altfel vă respinge. Nativii din Scorpion pot fi incorecţi, egoişti, lipsiţi de scrupule, aceste trăsături accentuându-se pe planul relaţiilor sexuale. Ei consideră că pasiunea are legile sale proprii. În lupta lor deţin un control deplin asupra libidoului şi emoţiilor. Pentru bărbatul-Scorpion actul sexual constituie un joc în care el a prevăzut totul, şi dispune de şanse maxime de succes. Nu-l interesează decât femeile pe care le place toată lumea. Provocându-i gelozia, îl puteţi scoate din minţi, dar vă asumaţi un risc enorm. Este convins că îşi poate determina partenerele să-i îndeplinească voinţa. Pasiunile sale îl pot împinge la brutalitate. Într-un cuvânt: Atenţie, este periculos !



Viaţa sexuală

Este un animal sexual redutabil. În pat vrea întotdeauna să primească mai mult decât aţi convenit. Cunoaşte în intimitate anatomia femeii şi dispune de o imaginaţie erotică foarte activă.

Nu recunoaşte nici un fel de oprelişti. Din orice colţişor trebuie scoasă o cantitate maximă de plăcere. Energia sa este de-a dreptul inepuizabilă, dorinţele sale nu seacă niciodată. Veţi simţi încă de la primul sărut că are în vedere ceva esenţial. Merge direct la ţintă, nu se ocupă de rafinamentul tehnicii. Nu doreşte decât să-şi satisfacă dorinţele scăpate de sub orice control. Este gata de acţiune încă înainte de a se dezbrăca.

Descriind felul cum a făcut dragoste cu un Scorpion, o femeie îl compara cu un tren care se apropie neiertător. Începe în forţă, sărutările lui nu sunt nişte atingeri tandre, ci îmbrăţişări puternice şi temperamentoase. Îi place să muşte şi să sugă. Provocând durere se excită şi mai mult. Jocul preliminar vă poate furniza senzaţii erotice de vârf, însoţite de dureri.

Simte nevoia de a domnia femeia. Gemând de durere femeia îi confirmă că este supusă. Se justifică afirmând că majorităţii femeilor le place să fie dominate sexual şi bruscate fizic. Sclav al organului său sexual, Scorpionului îi place să i-l divinizaţi. Obişnuieşte să vă aştepte când ieşiţi din cada fierbinte şi, după ce vă ţintuieşte corpul gol, ud şi fierbinte de peretele rece, intră în dumneavoastră stând în picioare. Umiditatea îl excită, el este un semn de apă, şi trece imediat la cuplarea corpurilor goale. Va dori să continuaţi în dormitor (Scorpionul doreşte întotdeauna să continue) sau vă va întoarce în cadă. Remarcă : trebuie să aveţi la îndemână o cremă care să vă ferească de efectele neplăcute ale desei lui penetrări. Dorind să exploateze la maximum actul sexual, Scorpionul poate continua la infinit.

Faptul că femeia poate rămâne însărcinată îi oferă un surplus de plăcere. Acceptă greu să folosească prezervativele sau să întrerupă actul sexual.

Nativul din Scorpion nu va întreba pe nimeni cum se poate obţine o mai mare satisfacţie sexuală, de teamă că astfel îşi va deconspira ignoranţa sau nepriceperea, lucru de care un Scorpion autentic nu va fi niciodată învinuit. Pentru el actul sexual este o activitate foarte importantă. Scorpionul este predispus la ciudăţenii sexuale, îi place actul sexual neconvenţional, sperând de fiecare dată să rămână cu experienţe de neuitat.

Zone erogene

Organele genitale se situează pe primul loc. la cea mai mică atingere, bărbatul poate deveni un vulcan. Femeile native din Scorpion se pot excita chiar şi atunci când îşi încrucişează picioarele, mişcându-şi-le uşor, astfel încât coapsele sa li se frece una de alta. Nimic pe acest pământ nu-i poate oferi bărbatului-Scorpion o plăcere mai mare decât cea furnizată de actul sexual oral. Dacă vă pricepeţi la asta, Scorpionul este al dumneavoastră.

Niciun comentariu: