duminică, 13 martie 2011

Vorbe alese

Confucius: „Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.”


Eckhart Tolle: „Activitatea necontrolată a minţii este cea care vă împiedică să găsiți soluţia. Găsiţi o soluţie doar atunci când ieşiţi din ea, deveniţi liniştiţi şi vă daţi seama că, în acest moment, nu există o problemă.”


Jim Rohn: „Ai grijă de corpul tău. Este singurul loc în care ai de trăit.”


Anthony de Mello: „Ca să dobândeşti fericirea nu trebuie să faci nimic, pentru că fericirea nu poate fi dobândită. Pentru că deja o avem. Cum să dobândeşti ceva ce deja ai? Atunci de ce nu o trăieşti?”


Paul Ferrini: „Hrana are nevoie de un stomac gol. Adevărul are nevoie de o minte goală. Pentru ca ceva nou să intre, trebuie să renunţi la ceva vechi.”


Goethe: „Nimic din ceea ce a fost nu merită retrăit. În fiecare secundă începe o nouă eternitate...”


Henry David Thoreau : „Gândul este sculptorul ce te face persoana care doreşti să fii.”


Octavian Paler: „ Am învăţat că doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva total diferit”.


Eckhart Tolle: „Ori de câte ori un NU uzual spus vieţii se tranformă într-un DA, ori de câte ori îi permiteţi momentului prezent să fie aşa cum este, dizolvaţi timpul şi egoul.”


George Santayana: “Naşterea şi moartea nu pot fi remediate, dar ne putem bucura de ceea ce le desparte.”


George Matthew Adams: “Nu există aşa ceva, un om creat de către sine. Suntem formaţi de către alte sute. Oricine a făcut la un moment dat o faptă bună pentru noi sau a spus o vorbă de încurajare, a intrat în procesul de concepere a propriului nostru caracter şi a propriilor gânduri şi propriului succes.”

John Watson: “Fiţi buni. Toţi cei pe care îi întâlniţi duc o luptă grea.”


Michael Neill: “Fericirea conduce la succes mult mai des decât succesul conduce la fericire.”


Denis Waitley: “Sunt două alegeri primordiale în viaţă: să accepţi lucrurile aşa cum sunt, sau să îţi asumi responsabilitatea de a le schimba.”


Marc Antonius: “Gândeşte-te cât de mult suferi adesea din cauza mâniei şi supărării, decât din cauza lucrurilor ce te fac furios.”

Niciun comentariu: