duminică, 13 martie 2011

PROFILUL EROTIC AL NATIVULUI PESTI


Semnul zodiacal Pesti face parte dintre Semnele zodiacale de iarnă si este considerat forta spirituală autentică a Zodiacului. Guvernat de Jupiter/Neptun, acest Semn de Apă ne conferă calităti specifice precum putere de sacrificiu, sensibilitate aleasă si receptivitate sublimă, generozitate, imaginatie uluitoare, compasiune, întelepciune, detasare de orice fel de iluzie, înaltă spiritualitate, fuziune permanentă cu Divinul, transcenderea tuturor limitărilor. Atunci când nativul nu întelege corect natura neptuniană, el se poate confrunta cu nelinisti si tulburări psihice de orice fel, cu atractia nesănătoasă către vicii de orice fel, către minciună, înselătorie, trădare, bârfă, calomnie, politicianism. Mai ales din punct de vedere sexual, acest nativ uneori cu veleităti vizionare, alteori cu predispozitii maladive, poate cunoaste toată gama de sentimente, de la îndoctrinarea religioasă dogmatică a păcatului originar până la experimentarea fuziunii extatice cu Dumnezeu prin transcenderea sexualitătii.

Asadar, nu răniti niciodată sentimentele nativului Pesti. Dimpotrivă, fiti răbdători cu ele si mai ales atenti, pentru a sesiza înaintea lui unde anume trece el cu usurintă granita dintre real si imaginar, ca să aflati ce doreste! Acest nativ asteaptă, constient sau nu, să-i spună celălalt ce anume doreste el, el, nativul Pesti, de la viată sau de la ceilalti! Erotic vorbind, acest nativ vrea totul si cât mai frumos, cu conditia ca nimeni să nu-i amintească de mai sus-amintitul păcat originar. Ideea că el ar face ceva împotriva lui Dumnezeu îl poate pierde pentru totdeauna. Dacă nativul Pesti de lângă dumneavoastră este un crestin înversunat, pregătiti-vă pentru o abstinentă serioasă în perioada corespunzătoare marilor posturi de peste an. Dacă, dimpotrivă, el nu are nici un Dumnezeu, fiti mai degrabă precauti, căci e posibil să trăiască din punct de vedere sexual dintr-o minciună în alta sau într-o confuzie ce poate dura întreaga viată.

Nativul Pesti armonios erotic este, înainte de toate, o fiintă profund echilibrată din punct de vedere sexual, care a înteles că sexualitatea este pură, sacră si divină si că, dacă ea nu ne era necesară, Dumnezeu nu ne-o dădea. Din acest motiv, fuziunea erotică este ceva sublim, de fiecare dată altfel si mereu consacrată elevării spirituale a fiintei, plăcerea constituind punctul de plecare către cealaltă fată a vietii, si anume, cea divină. Sensibil si visător, nostalgic dar nu melancolic, nativul Pesti îsi asteaptă fiinta iubită într-o atmosferă proprie în care muzica, lumina si spatiul au întotdeauna ceva magic, gata să ne transpună în altă lume.
Moscul, paciuli, smirna sau chiar tămâia sunt arome caracteristice, purificatoare. Nu-i place amorul în fortă dar vă poate ului de fiecare dată cu pasiunea lui caldă, constantă, profund împlinitoare, nelimitată, niciodată ostenită, având în ea o devotiune mistică fără egal si care se exprimă la toate nivelurile. Probabil este rar un astfel de nativ, dar cereti-i-L lui Dumnezeu si Dumnezeu vi-l va dărui, ca dovadă a sexualitătii spiritualizante, absolute, atât la nivel fizic cât si la nivel subtil. Tineti minte că acest Semn mobil are capacitatea de a oglindi lumea în care trăim si, dacă vă nemultumeste ceva la el, analizati-vă întâi dumneavoastră si reveniti asupra lui numai după ce v-ati corectat singur(ă) greseala.

Nativii primului decan (20-28/29 februarie) au un deosebit simt al responsabilitătii si vă puteti confrunta cu o notă foarte gravă sau cu o atitudine prea matură (uneori chiar rigidă) în abordarea sexualitătii. Dacă vin în relatia de cuplu cu traume de familie sau cu inima deja rănită de vreo iubire care i-a "trădat", fiti răbdători cu ei, cel putin până la proba contrarie. Au nevoie de timp fie ca să învete lectia fuziunii amoroase, fie ca să devină, în mod constient, niste asceti declarati. Pentru acesti nativi este foarte importantă pozitia lui Saturn în tema natală.

Nativii celui de-al doilea decan (1-10 martie) au un talent deosebit de a îmbina plăcutul cu utilul si binele cu frumosul. Ei iubesc deopotrivă viata si evolutia spirituală si se pricep ca nimeni altii să împace si natura lor terestră si natura lor divină.
Dacă sunt niste fiinte duale, purtati-vă cu precautie, căci mint cel mai bine. Dacă, dimpotrivă, au un echilibru emotional si mintal special, urmati-i fără îndoială, căci ei Îl vor pune întotdeauna pe Dumnezeu pe primul loc, chiar si atunci când fac dragoste. Pentru acesti nativi este foarte importantă pozitia lui Jupiter în tema natală.

Nativii celui de-al treilea decan (11-20 martie) sunt ceva mai practici, mai virili si mai dinamici. Pentru ei Dumnezeu se află în toate si se exprimă ca fortă în actiune, iar actiunea trebuie întotdeauna să aibă un rezultat "concret", precum o simtire, o stare, o decizie. Nu au timp de teorii si nici nu le plac. Dar se vor purta întotdeauna "eroic", într-un fel care ne poate surprinde, în sensul că se abandonează foarte usor Vointei Divine, mergând într-o relatie până la capăt. Nu vă speriati, uneori acest capăt poate fi foarte aproape sau usor vizibil încă de la începutul relatiei - granita cu Semnul zodiacal următor (Berbecul) se află foarte aproape, iar acesti nativi nu sunt prieteni foarte buni cu răbdarea decât foarte rar. Pentru ei este foarte importantă pozitia lui Marte în tema natală

Niciun comentariu: