duminică, 13 martie 2011

PROFILUL EROTIC AL NATIVULUI LEU


Semnul zodiacal Leu face parte dintre Semnele zodiacale de vara si este considerat inima Zodiacului, El este guvernat de Soare si exprima bucuria afectuoasa de a trai, elevarea, stralucirea, generozitatea, puterea suverana si forta nobila activa, disciplinata si orientata catre un scop divin.
Fiind un Semn fix si manifestând caracteristicile Elementului Foc, nativii Leu se confrunta adeseori cu o energie erotica impresionanta si cu un apetit erotic pe masura. Daca viata lor personala este dezordonata, energia erotica tinde sa se „acumuleze" si sa genereze senzatia de greutate chiar fizica, senzatia de pâcla în gândire si o permanenta nevoie de somn. În astfel de situatii, solutia este o viata cât mai dinamica si o activitate erotica ceva mai sustinuta. Ca dieta li se recomanda diminuarea lactatelor, eliminarea (la nevoie) a pâinii si a produselor de cofetarie si patiserie, eliminarea completa a zaharului si cultivarea gustului picant într-o maniera ponderata.
Daca, dimpotriva, nativii Leu au un exces de pasionalitate, e bine ca ei sa controleze cât mai bine acest exces, pentru a nu ajunge la anumite forme de dependenta sexuala, una dintre ele fiind atasamentul de placerea erotica propriu-zisa. O modalitate foarte simpla este dieta: mese usoare mai ales în timpul verii, foarte multe cruuditati (sub forma de salate si sucuri), foarte multe fructe. De asemenea, se evita condimentele care au calitatea de fierbinte (piper, ardei iute, ghimbir). O alta modalitate este aceea de a fi atenti la tendinta de a domina si la maniera uneori înversunata de a actiona.
În relatiile de cuplu nativul Leu cauta întotdeauna sa straluceasca, sa impresionaze, sa regizeze, acordând o atentie deosebita întâlnirii, mediului ambiant, fiintei iubite. Acest nativ este facut sa iubeasca si sa daruiasca necontenit iubire. În viata sa intima poate fi un fidel prin definitie, coplesind (uneori pâna la sufocare) fiinta iubita; ori, dimpotriva, va fi un etern îndragostit, cu multe iubiri si aventuri, cautând o fericire speciala, greu de definit dar nu imposibil de gasit.
Nativul Leu armonios erotic se caracterizeaza entuziasm, încredere în fortele proprii, vointa, curaj, generozitate (mai ales afectiva), un bun control al emotiilor, sensibilitate creatoare, credinta ferma, un gust al vietii foarte rafinat. El aspira catre o întelegere superioara a sexualitatii, transformând fuziunea amoroasa într-o adevarata arta.
Nativii primului decan (23 iulie - 1 august) sunt mai cumpatati, mai întelepti, cu o mai mare putere de autocontrol dar si mai încapatânati. Din punct de vedere erotic detin un foarte bun control asupra simturilor, în special asupra instinctului sexual, suportând la fel de usor si perioadele de asceza/abstinenta dar si momentele de prea-plin afectiv. Pentru acesti nativi este foarte importanta pozitia lui Venus în tema natala.
Nativii celui de-al doilea decan (2-11 august) sunt foarte optimisti, încrezatori în viata si în steaua lor norocoasa, dar au tendinta la acumulari de orice fel (exces ponderal, pasiuni puternice). Mari amatori de placeri ale vietii, lor le place sa traiasca bine. Actul erotic înseamna, de altfel, un adevarat ritual în care sunt adunate la un loc toate placerile - de la cea alimentara pâna la cea trupeasca. E posibil însa ca ei sa-si gaseasca foarte greu împlinirea erotica pe care si-o doresc. Pentru acesti nativi este foarte importanta pozitia lui Mercur în tema natala.
Nativii celui de-al treilea decan (12-23 august) sunt mai impulsivi, mai bataiosi, dar mai entuziasti. Teatrali, nerabdatori, ei fac multe cuceriri dar putine investitii afective. Din punct de vedere erotic sunt cei mai pasionali, însa si cei mai putin dispusi sa-si controleze instinctele si emotiile. Actul erotic poate fi, într-adevar, o adevarata explozie de placeri, dar, în egala masura, si un simplu foc de paie. Pentru acesti nativi este foarte importanta pozitia Lunii în tema natala precum si aspectele dintre Soare si celelalte planete.

Niciun comentariu: