miercuri, 9 martie 2011

PROFILUL EROTIC AL NATIVULUI BERBEC


Semnul zodiacal Berbec face parte dintre Semnele zodiacale de primăvară (alături de Taur si Gemeni) si ne pune în rezonantă cu calitătile specifice acestui Semn de Foc, precum energia uriasă a Începutului, independenta, curajul, manifestarea plenară a vitalitătii originare, virilitatea, impulsul creator si elanul primitiv al vietii.

Fiind un Semn cardinal si manifestând caracteristicile acestui Element, nativilor Berbec le plac provocările de orice fel si chiar le caută, mai ales dacă au un partener care să le provoace asa ceva. Tocmai de aceea iubitul/iubita pe care o caută - constient sau nu - este acea fiintă capabilă să-i accepte asa cum sunt si să-i "stârnească", provocându-i neîncetat în tot felul de competitii. Acesti nativi adoră spiritul de echipă, fie ea si o echipă de doi, cu conditia ca ei să fie, cumva, "capul", spiritul de echipă însemnând că cineva le aruncă mănusa iar ei se pregătesc atunci de atac (citeste "de actiune"). Iată de ce o relatie de cuplu pentru un nativ Berbec este ceva "exciting" dacă iubitul/iubita prezintă un anumit grad de independentă personală, un anumit grad de libertate, fiind, din această cauză, ceva ce trebuie cucerit, ceva ce antrenează permanent caracterul martian al acestor nativi.

Din punct de vedere erotic, nativii Berbec impresionează prin apetitul lor sexual care, departe de a fi coplesitor, este mereu gata de exprimare. Energia Începutului face din ei niste fiinte oricând pregătite să ofere bucuria si plăcerile iubirii fiindcă, la nivel subtil, ei sunt permanent în rezonantă cu starea creatoare, împlinitoare, pe care Dumnezeu o manifestă prin toate fiintele ce aspiră la fericire. Orgasmul nu este o simplă stare fiziologică, aflată la capătul unor supra-stimulări instinctuale, ci o energie cosmică universală prezentă la nivelul fiecărui regn atunci când aspiratia spre fericire si capacitatea de a ne dărui neconditionat transformă actul erotic într-un spontan act de elevare spirituală. Împlinirea erotică profundă ne translatează în dimensiuni paralele elevate, si astfel, orgasmul, ca energie cosmică de origine divină, este un salt imens către îndumnezeirea fiintei. Bucurati-vă că sunteti nativ Berbec si regânditi fuziunea amoroasă, sau bucurati-vă dacă în relatia de cuplu sunteti împreună cu un astfel de nativ, fiindcă puteti cuceri foarte usor Paradisul.

Nativul Berbec armonios erotic este capabil să trăiască, întreaga lui viată, la fel de proaspăt si de spontan, extazul fuziunii amoroase, efervescenta acestor trăiri revărsându-se în mod coplesitor asupra fiintei iubite. El nu urmăreste satisfacerea instinctuală ci, dimpotrivă, devine un canal perfect si curat al energiilor divine ale Creatiei care se revarsă în întregul Cosmos si, de aceea, si prin el, către persoana îndrăgită. A face dragoste înseamnă, pentru el, a crea starea de fericire iar, pentru cel/cea cu care face dragoste - sansa de a se afla constient, pentru câteva clipe de beatitudine, în inima de lumină a lui Dumnezeu.

Nativii primului decan (21 - 30 martie) sunt niste competitivi prin definitie. Nu vor ceda usor dacă se îndrăgostesc si nu concep să se retragă dintr-o relatie - indiferent cât este ea de scurtă sau de recentă - fără să facă măcar o dată dragoste. Pentru acesti nativi este foarte importantă pozitia lui Marte în tema natală.

Nativii celui de-al doilea decan (31 martie - 9 aprilie) sunt foarte generosi, foarte gentili si fac totul ca fiinta iubită să nu uite nici măcar o clipă de ei. Chiar au talentul de a se aseza "în centrul" unei relatii sau al vietii celuilalt - inclusiv atunci când sunt căsătoriti - pentru a-i aminti celui drag că cineva, acolo, "în centru" îl/o iubeste. Suferă enorm dacă nu vrem să-l vedem sau dacă facem ceva, fie si din greseală sau neatentie, vreun gest de părăsire sau de marginalizare. A tine cont de acest nativ că este "în centru" înseamnă a-i mentine în formă virilitatea si efervescenta erotică. Pentru acesti nativi este foarte importantă pozitia Soarelui în tema natală.

Nativii celui de-al treilea decan (10 - 20 aprilie) se dovedesc mult mai sensibili, mai rafinati dar si mai expusi slăbiciunilor afective. Sunt foarte creatori si veti găsi multi artisti printre ei, de aceea fiti întelegători si nu-i judecati pentru relatiile lor multiple, căci nu este vorba despre infidelitate, ci doar de o explozie erotică ce se cere mereu dăruită. Împărtăsiti-le experientele estetice si bransati-vă pe starea lor de fericire si, astfel, puteti avea o relatie durabilă si stabilă într-un cuplu mereu dinamic, mereu împlinit. Pentru acesti nativi este foarte importantă pozitia lui Venus în tema natală

Niciun comentariu: