miercuri, 9 martie 2011

Profile erotice ale nativilor de aer


Semnele de Aer sunt Gemeni, Balantă, Vărsător. Persoanele născute sub patronajul lor astral au acces la sentimentele lor prin intermediul proceselor mentale. Ele mai întâi vor gândi si abia apoi, dacă mai au timp sau interes, vor si simti. Nu pentru că nu ar fi capabile de simtiri profunde si reale, ci pentru că nu au răbdare. Aerul se miscă mai ales pe orizontală, este rapid, nu are vreme să pătrundă adâncimile, desi, când o face, este de necuprins. Dar prea putini sunt aceia care au capacitatea de a percepe profunzimile Aerului. Tocmai de aceea, opinia generală este că acesti nativi sunt reci si detasati. Le-ar plăcea să se căsătorească dacă asta ar fi o experientă pe care s-o exerseze până la reusita finală, cu conditia să nu sufere nimeni dacă ei constată că au esuat si că experienta trebuie reluată. Aceste persoane sunt caracterizate de calitătile usor si rapid, fiindu-le de aceea necesare în viată fiinte care să aibă răbdare cu ele si încredere în inima sufletului lor.

Nativii Gemeni au nevoie să-si comunice ideile, nu sentimentele. În opinia lor, sentimente are toată lumea si, de altfel, tot ceea ce are viată. Inclusiv un cristal.
Dar nu oricine are idei! Sau, dacă are, nu are ca ale lor! Nu ar fi deloc de mirare dacă, în timpul unei fuziuni amoroase, ar da dovadă de o curiozitate nemaipomenită, pentru a experimenta o anume plăcere la care ar predispune o nouă pozitie amoroasă! Nu spuneti "nu"! Ei vor fi curiosi si, eventual, numai atât, în vreme ce dvs. puteti scrie chiar un tratat stiintific despre pozitia cu pricina! Tot asa cum si ei vor scrie, probabil imediat ce vor termina fuziunea amoroasă, un nou articol sau un mail scurt ca să nu-si piardă ideea! Dacă sunt multumiti si împliniti, chiar pot da si un telefon, căci bateriile lor energetice s-au încărcat din nou. Căsătoria poate fi o experientă inedită, însă adeseori tind să atragă într-o astfel de relatie persoane mai putin cultivate decât ei, ceea ce, la un moment dat, poate deveni frustrant, fiindcă asta le restrânge aria de conversatie. Ceea ce poate deveni mai dificil de suportat decât o frustrare sexuală.

Nativii Balantă sunt artizanii, virtuozii si maestrii relatiilor de cuplu pe această planetă. Pentru ei, a fi singuri echivalează cu o calamitate. Probabil că singura dificultate rămâne aceea de a se decide asupra fiintei pe care s-o accepte pe termen lung alături, fiindcă ei pot fi, oriunde si oricând, cu toată lumea! Acesti nativi au capacitatea de a iubi permanent, sincer, pe toti oameni. Într-o astfel de abundentă afectivă, nici nu este de mirare că relatiile de cuplu dau "gust" vietii lor si încă unul bun, dacă ar fi pe lumea asta numai căsătorii, nu si divorturi. Probabil că usurinta de a se relationa face ca, din punct de vedere erotic, să avem aici amantii perfecti si amantele perfecte, care pot face cu usurintă cadou o fuziune amoroasă. Lăsati-vă iubiti fără sfială de aceste fiinte, căci vă veti molipsi de plăcerea de a transmite apoi iubire, în mod neconditionat, bucurându-vă de fiecare dată de fericirea dăruită celuilalt.

Nativii Vărsător sunt la antipodul nativilor Balantă: lor le place libertatea! Ok, pot avea relatii de cuplu oriunde si oricând, cu conditia să nu semneze condica la oră fixă sau de prea multe ori în acelasi loc. Este dificil de prevăzut ce mutare va face după un moment de mare fericire, concretizat într-o manifestare emotională si erotică explozivă, uluitoare, de o originalitate fără seamăn. Le place tot ce este nou si nu revin niciodată asupra unei reusite, fiindcă nu au răbdare. Imaginatia sexuală si afectivă nu cunoaste limite, asa că nu suspinati după ultima îmbrătisare din pragul usii dar nici nu-i cereti să mai faceti încă o dată dragoste pe fotoliul dus în bucătărie, fiindcă acestea vor fi deja depăsite. Dacă vreti să fiti iubita/iubitul său pentru totdeauna, fiti artist cu o secundă mai devreme decât el/ea si aduceti un baobab în dormitor sau schimbati de la o întâlnire la alta mirosul camerei, jaluzelele, locul patului etc... Altfel, veti deveni cu usurintă, în loc de fiinta cea mai dragă, prietenul cel mai bun, nu mai mult.


Niciun comentariu: