duminică, 20 februarie 2011

Zodiac psihologic

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Spirit altruist, energic si curajos, om cu fire buna. Barbatul-Berbec este iute la manie si autoritar, dar nu este in stare de ranchiuna. Femeia-Berbec este si ea autoritara, buna gospodina si poate avea un cuvant greu in casa. Poate fi chiar o "gaina" care canta in locul cocosului. Berbecii sunt buni in afaceri, au mereu idei, mereu cautatori, schimba registrul preocuparilor, nu-si fac probleme cu viata.


Taur (21 aprilie-21 mai)
Desi egoisti si incapatanati, Taurii isi pot face repede prieteni. Sunt oameni care isi pot schimba cu usurinta amicii. Cei nascuti in zodia Taurului sunt greu de suparat, dar atunci cand se supara este prapad. In general, nativii in Taur au un dezvoltat simt in a lucra cu oamenii, desi de felul lor sunt mandri. Femeile-Taur sunt semete, daruite, muncitoare si au multa personalitate. O femeie-Taur nu se va umili in fata unui barbat si nici nu se va pleca atat de usor in fata loviturilor vietii. Barbatii-Taur stiu sa se faca iubiti de femei. Taurii au un rezervor parca inepuizabil de energie fizica si psihica.


Gemeni (22 mai-21 iunie)
Gemenii sunt oameni capabili de analize fine si profunde. De felul lor, sunt creduli pana la naivitate si, adesea, pun interesul altora inaintea propriului lor interes. Usor adaptabili, Gemenii dovedesc ingeniozitate in gandire, dar si in fapta. Nu sunt morti nici dupa avere, nici dupa glorie. Desi manierati, se spune ca sunt nestatornici. Pentru cei din jur, Gemenii sunt - tocmai datorita acestor trasaturi - oarecum ciudati, oameni greu de inteles.


Rac (22 iunie-23 iulie)
Persoanele-Rac au o lume a lor, sunt pline de felurite iluzii si de plasmuiri ale unei minti cu imaginatie bogata. Asemenea Gemenilor si Racii sunt prea increzatori. Mai mult decat Gemenii, ei sunt impresionabili. In ceea ce priveste sensibilitatea, aceasta este o trasatura in exces a Racilor. Oservatiile facute asupra oamenilo-Rac arata ca acestia sunt priceputi in afaceri, ajutandu-i si faptul ca sunt sarguinciosi, meticulosi si tenaci. Generozitatea Racilor este bine cunoscuta. Nu de putine ori, au de partea lor implinirea in viata, succesul aparent usor obtinut.


Leu (24 iulie-23 august)
Exista o mare diferenta intre firea barbatului-Leu si cea a femeii-Leu. Barbatii-Leu sunt remarcabili prin stiinta de a-si aduce de partea lor succesul, fiind niste adevarati luptatori, oameni plini de cutezanta, in timp ce, femeile-Leu isi transforma repede calitatile inalte - specifice acestei zodii - in adevarate defecte: dorinta de razbunare, perseverenta in cauze mici sau care nu atrag stima celor din jur. In general,cei nascuti in zodia Leului se inflacareaza usor si dau dovada de un potential energetic foarte bun. Siguri pe ei, inflexibili cand si-au pus ceva in gand, oamenii-Leu sunt mareti in simplitatea lor, fiind capabili sa se controleze in orice imprejurare. Intotdeauna, Leii vor putea urca foarte usor pe scara sociala.


Fecioara (24 august-23 septembrie)
Despre cei nascuti sub semnul Fecioarei se spune ca viata li se va sfarsi mai bine decat a inceput. Fecioara este o zodie a oamenilor cinstiti si, de aceea, adesea viata oamenilor cu acest semn nu va fi prea usoara. Multe vor vrea ei sa faca, dar nu prea vor reusi. Oamenii-Fecioara sunt precauti in actiunile lor. Au suflet bun iar in activitatea de zi cu zi sunt meticulosi. Cand se infurie, nu impresioneaza pe nimeni. Se recomanda oamenilor-Fecioara sa se increada in destin.


Balanta (24 septembrie-23 octombrie)
Astrologii afirma ca cei nascuti sub semnul Balantei isi vor gasi linistea si fericirea in societate, in timp ce, in familie, vor avea uneori neplaceri sau vor intampina disconfort si dificultati. Semnul Cumpenei da omului echilibru, masura in tot si in toate. Oamenii-Balanta se vor dovedi pacifisti, manierati si mari iubitori de dreptate. Le este frica de greseli si, de aceea, vor lua cu greu o decizie. Pot fi acuzati cu usurinta de inertie si conservatorism.


Scorpionul (24 octombrie-22 noiembrie)
Sub semnele acestei zodii, pot fi gasiti justitiarii, luptatorii pentru inlaturarea nedreptatilor. Cu toate acestea, Scorpionii dovedesc adesea o sensibilitate redusa, fiind - de asemenea - razbunatori pana in panzele albe. Scorpionii sunt oameni foarte tari, dovedind sange rece. Astrologii ii caracterizeaza pe oamenii-Scorpion ca fiind autoritari, violenti, macinati de ambitii si orgolii. Viata ii poate rezerva omului-Scorpion surprize placute, mai ales pe plan material.


Sagetator (23 noiembrie-21 decembrie)
Acesta zodie este destinata celor care, pe parcursul vietii, vor fi sefi. Barbatii-Sagetator sunt tenaci si au un accentuat spirit de sacrificiu, pe ideea: "daca ai castigat, continua; daca ai pierdut, continua". La randul lor, femeile-Sagetator au un puternic simt al casei si al familiei, desi nu vor lipsi confruntarile in familie. Sagetatorii sunt oameni priceputi in a face o treaba, in a duce la indeplinire o sarcina. Societatea poate conta aproape intotdeauna pe ei, fiind adevarati stalpi ai acesteia. Sagetatorii pot avea firi foarte deschise si o exprimare directa si concisa.


Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)
Celor nascuti in Capricorn li se prezice ca vor trai mult, cu toate ca vor munci mult in timpul vietii. Aspectul persoanei este multe ori grav, fara tonuri de comportament colorate. Este aici ceva din functionarea unui metronom, oamenii-Capricorn fiind cunoscuti ca egoisti si instrainati. Capabili de efort indelungat, nativii in Capricorn au curajul si puterea de a o lua de la capat, asemenea unei furnici care duce povara. Femeile-Capricorn au gustul succesului, al victoriei. Oamenii-Capricorn au o mare calitate in raport cu nebuna lume de azi: sunt foarte, foarte adaptabili, atat la bine, cat si la rau.


Varsator (21 ianuarie-19 februarie)
Varsatorii sunt recunoscuti prin bunatatea lor si prin accentuatul spirit de dreptate. In manifestarile lor extreme, cand se infurie, de pilda, sunt asemenea unui foc de paie, repede se inalta, iute se potolesc. Totodata, oamenii-Varsator pot fi pentru ceilalti autentici prieteni de cursa lunga. Statornici in iubire, ei sunt oameni pe care se poate conta, din punct de vedere afectiv, avand sentimente bine armonizate.


Pesti (20 februarie-20 martie)

Oameni vulnerabili in fata agresivitatii celorlalti, cei nascuti in zodia Pestilor sunt firi sensibile, delicate, cu un comportament, mai degraba timid. Ciudat este faptul ca, acestor oameni, ce par dezarmati, le place sa se confrunte cu dificultatile. Femeia nascuta in zodia Pestilor este genul de "pisica" blanda, prietenoasa dar, totodata, suspicioasa. De altfel, oamenii-Pesti se pot dedubla cu usurinta, complacandu-se in asemenea situatie. Din punct de vedere al sentimentelor, nativii in zodia Pestilor vor avea o viata complicata.

Niciun comentariu: