vineri, 11 februarie 2011

Vorbe alese

Aceia dintre noi care îndrăznesc să viseze când restul lumii are un coşmar se vor distinge moştenind prosperitate şi conducând lumea la măreţie. Joseph McClendon


“Dacă există vreun secret al succesului, el rezidă în capacitatea de a înţelege punctul de vedere al celuilalt şi de a vedea lucrurile atât din perspectiva acestuia, cât şi din a dumneavoastră.” Henry Ford


William Drayton: “Schimbarea începe când cineva vede pasul următor.”


“Fă ceea ce îţi spune inima că este corect să faci – pentru că oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face. ” Eleanor Roosevelt


Maurice Freehill: “Cine se poartă mai prosteşte, copilul care se teme de întuneric sau adultul care se teme de lumină?”


Anonim: “Dacă te uiţi în oglindă şi nu-ţi place ceea ce vezi, nu condamna oglinda. Dacă te uiţi la lume şi nu-ţi place ceea ce vezi, nu condamna lumea.”

Henry van Dyke “Utilizează talentele pe care le ai; pădurile ar fi foarte tăcute dacă ar cânta numai păsările care ştiu să cânte cel mai bine."


Lise Bourbeau: „Ne ocupăm atâta de treburile altora încât nu ne mai rămâne nici timp, nici energie pentru ale noastre.”


Dave Tyson Gentry: “Adevărata prietenie începe atunci când tăcerea dintre doi oameni devine confortabilă.”


Osho: “Trăieşti inteligent când ai cunoaştere, nu cunoştinţe.”


Albert Einstein: “Marile spirite au avut întotdeauna de înfruntat opoziţia celor mediocri. Aceştia nu pot înţelege de ce un om refuză să se conformeze prejudecăţilor moştenite, dar în schimb îşi foloseşte plin de curaj şi sincer inteligenţa.”


John Lenon: „Un vis pe care îl visezi de unul singur rămâne doar un vis. Un vis pe care îl visăm împreună devine realitate.”


Schiller: “Adevăraţii optimişti nu sunt convinşi ca totul va merge bine, dar au convingerea că nu totul poate să meargă prost.”


Abraham Lincoln: „Caracterul este precum un copac, iar reputaţia precum umbra lui. Umbra este ceea ce credem despre el, dar copacul este cel adevărat.”


Elbert Green Hubbard: „Dragostea pe care o dăruim mai departe este singura pe care o păstram pentru noi."

Niciun comentariu: