marți, 18 ianuarie 2011

Zodiac erotic - Pesti


BARBATUL PESTE

Zone erogene: spatele, picioarele in intregime, de sus pana jos.
Treaba ta: ai grija de picioarele lui, care sunt foarte sensibile la atingeri si pupici.
Ce-l starneste: orice ii face o femeie bine dotata, inalta si dispusa sa-l rasfete.
Il atrag femeile: frumoase fie fizic, fie spiritual, fie amandoua. Mai multa importanta da totusi aspectului spiritual cand este vorba despre o femeie cu care intentioneaza sa aiba o relatie serioasa, nu o aventura de scurta durata.
Se casatoreste: cu aceea care poate sa il impinga de la spate pentru a-l determina sa duca la bun sfarsit planurile lui de viitor. Chair ii place sa fie casatorit, sa aiba o familie care sa ii poarte de grija. De cele mai multe ori nu da atentie tentatiilor extraconjugale.

FEMEIA PESTE

Zone erogene: idem.
Recomandata: apeleaza la catuse, esarfe cu care sa o legi la ochi - toate aceste mici perversiuni o fac sa se simta cu adevarat sexy.
Ce o starneste: sa faca sex incaltata in pantofi eleganti, cu tocuri cui.
O atrag barbatii: care se pricep la toate cele si care sunt capabili sa iubeasca (sa o iubeasca) pana la uitarea de sine. Virili cu multe din calitatile unui print calare pe calul alb.
Se casatoreste: de indata ce atinge varsta majoratului, cu un barbat care nu o merita si ii calca in picioare sensibilitatea. Cu timpul reuseste sa-l dea pe brazda pentru ca are de partea ei o blandete si o bunatate dezarmante.

Compatibili sexual cu: Fecioara (isi unesc sensibilitatile si se inteleg foarte bine din toate punctele de vedere), Rac (multa pasiune si sex se consuma intre cele doua semne), Scorpion (idem Rac, cu deosebirea ca Scorpionul este un amant si mai priceput), Taur si Capricorn (relatii durabile pe o perioada limitata de timp. De o noapte, sa zicem), Sagetator si Gemeni (mai mare osteneala decat relatia. Totul se reduce la o scurta relatie fizica, dupa care fiecare merge mai departe pe drumul lui).

Niciun comentariu: