duminică, 9 ianuarie 2011

Zodiac erotic - GEMENI


BARBATUL GEMENI

Zone erogene: mainile, incheieturile mainilor, bratele si umerii.

Recomandata: fii diferita de fiecare data cand esti cu el, experimenteaza lucruri noi, pentru ca se plictiseste foarte repede si simte nevoia sa treaca la alta floare.

Ce-l starneste: ii place sa mangaie tot atat de mult cat ii place sa fie mangaiat. Provoaca-l sa iti exploreze corpul.

Saruta-i palmele si degusta fiecare deget in parte. Pune-i frisca pe brate si consum-o fara ajutorul linguritei.

Il atrag femeile: cu care sa nu ii fie rusine in cercurile prin care se invarte. Femeia lui este egala lui din punct de vedere social si spiritual. Nu suporta femeile posesive care il sufoca.

Se casatoreste: abia cand cei din jur isi pierd orice speranta si il claseaza la „burlac fara speranta de vindecare". Ii este foarte greu sa fie fidel unei singure femei si nu suporta ca aceasta sa capete anumite „drepturi" asupra lui. Chiar si dupa casatorie va calca des in strachini.

FEMEIA GEMENI

Zone erogene: idem

Recomandata: daca ea vrea sa faceti sex in lift, ar fi bine sa nu spui nu. Incearca sa inchegi un dialog pe o tema nu foarte decenta in timpul desfasurarii actului.

Ce o starneste: un masaj cu uleiuri afrodisiace pe umeri si brate, ideea ca ar putea face sex cu doi parteneri in acelasi timp.

O atrag barbatii: care stapanesc perfect arta conversatiei, care au o tinuta eleganta, care sa-i propuna in fiecare seara un alt gen de entertainment si sa se metamorfozeze in ce i se nazare ei. Nu suporta barbatii care o plictisesc.

Se casatoreste: foarte tarziu, dupa indelungi cautari ale jumatatii ei, indiferent daca a gasit-o sau nu. La un moment dat isi da sema ca daca nu se marita ar putea ramane fara partener de discutie (de parteneri de sex nu duce lipsa niciodata, intrucat este o prezenta sarmanta in orice societate in care isi face aparitia.

Compatibili sexual cu: Berbec, Leu, Varsator, Balanta, Sagetator, Gemeni.

Niciun comentariu: