marți, 18 ianuarie 2011

Top 3 cele mai în vogă parfumuri pentru bărbaţi

Stilistul Ovidiu G. Lazăr vă prezintă care sunt cele mai apreciate parfumuri ale momentului şi cum ar trebui ele alese.

1. Paco Rabanne – 1 Million

Dacă vrei ceva provocator dar care să păstreze o doză de formalism, acest parfum e cu siguranță ceea ce cauţi.

Parfumul vine într-o cutie metalică aurită, design inspirit probabil din cuvintele lui Rabanne însuși: “În toate civilizațiile și religiile, aurul a reușit tot timpul să seducă oamenii.” Mai merită menționat și faptul că sticluța poate fi reîncărcată.

Notele de vârf sunt grapefruit, portocală şi mentă, cele mijloc sunt scorţişoară şi cihlimbar iar cea de bază este patchouli.

Durabilitatea: parfumurile Paco Rabanne sunt recunoscute pentru faptul că țin foarte mult deci nu trebuie să-ți faci griji la acest capitol.

2. Jean Paul Gaultier – Le Male

Daca vrei ceva seducător, cu siguraţă Le Male este ceea ce cauţi. Parfumul conține un număr impresionat de ingrediente ce, îmbinate, dau o aromă extraordinară.

Potrivit mai mult tinerilor, Le Male nu trebuie trecut cu vederea ca fiind ceva superficial ci trebuie văzut ca un punct de referință ai ultimilor 15 ani (de la lansarea sa in 1995).

Conţine arome de: portocală, levanţică, scorţişoară, bergamonte

Când ar trebui să fie purtat: seara, la ieșiri în oraș, în cluburi etc.

Cui se adresează: în principal tinerilor. Bărbații de peste 25 de ani s-ar putea să îl găsească prea “intoxicant”.

3. Terre d’Hermès

Terre d’Hermès a primit premiul de cel mai bun parfum al anului 2009 la premiile anuale Basenotes. Asta înseamnă că nu îl putem trece cu vederea, iar tu nu trebuie să treci peste el în magazine, când vrei să îți alegi următorul parfum.

Se potrivește bărbaților mai discreți, cu picioarele pe pământ și ambițioși totodată. Într-un cuvânt, se potrivește bărbaților echilibrați care au ceva de spus.

Esenţe: portocală, grapefruit, piper, patchouli, cedru.

Un comentariu:

Alexia spunea...

Eu sa fiu sincera imi comand parfumurile de pe Brasty.ro si sunt extraordinar de multumita. Toate parfumurile sunt originale au o concetratie potrivita si in plus poti returna produsele in timp de 14 zile. REcomand cu caldura!. PUPICI :X