duminică, 23 ianuarie 2011

Horoscop erotic - TAUR


BARBATUL TAUR

Zone erogene: gatul, zona din spatele urechilor.

Treaba ta: orice ai face, nu te grabi. Ii plac mangaierile lente, delicate. Parcurge fiecare milimetru al gatului cu buzele, dar fara sa il saruti.

Ce-l starneste: este extrem de senzual, ii place sa simta atingerea lenjeriei de satin pe piele. Foloseste-ti varfurile degetelor pentru a-i trezi fiecare por al pielii.

Il atrag femeile: care arata bine. Conteaza mai putin celelalte aspecte.

Se casatoreste: de mai multe ori. Ca un sclav al frumusetii feminine ce se afla, Taurul se impleticeste in multe relatii pana ajunge la cea permanenta. Este predispus la divorturi si in cele din urma renunta sa mai oficializeze relatiile pentru ca nu da prea mare importanta actului in sine.

FEMEIA TAUR

Zone erogene: idem.

Treaba ta: pregateste cu atentie decorul in care urmeaza sa se desfasoare ostilitatile (sampanie, lumanari, tot tacamul). Daca pentru tine e doar o aventura, simuleaza afectiunea. Pentru ea e foarte important sa simta ca esti la fel de emotionat ca ea.

Ce o starneste: preludiile lungi si pe-ndelete (vibreaza corespunzator la saruturile sub barbie si pe ceafa), cadourile scumpe. Cum nu poate sa sufere mirosul de cauciuc si de lubrifiant al prezervativelor, va trebui sa iti parfumezi tot corpul.

O atrag barbatii: virili, tandri, care sunt dispusi sa devina sclavii ei personali, sa o ocroteasca si sa ii ofere siguranta. A! Si cu un cont consistent in banca.

Se casatoreste: numai cand este sigura - sigura ca a gasit barbatul vietii ei. Este important sa il placa enorm si sa fie indragostita de el pentru ca obisnuieste sa fie fidela si nu ar suporta compromisurile.

Compatibili sexual cu: Rac, Fecioara, Capricorn, Scorpion, Pesti, Balanta.

Niciun comentariu: