duminică, 23 ianuarie 2011

Horoscop erotic - Scorpion


BARBATUL SCORPION

Zone erogene: spatele, coapsele, organele genitale.
Treaba ta: pozitia „ea deasupra, el sub"; ea isi misca soldurile in sensul acelor de ceasornic si invers, el nu trebuie decat sa savureze.
Ce-l starneste: atitudinea oarecum supusa a partenerei, pentru ca, se stie, barbatul Scorpion are o fire mai agresiva, dominatoare. Ideea ca poate face ce vrea el il incinge ca un afrodisiac.
Il atrag femeile: cele mai frumoase, din familiile cele mai bune, cu functiile cele mai inalte si, nu in ultimul rand, cu salariile cele mai mari. Daca este suficient de corespunzatoare, pentru a o lua de nevasta ea trebuie sa mai posede si calificativele: cea mai tandra, cea mai intelegatoare, cea mai rafinata bucatareasa.
Se casatoreste: mai la batranete, cand ii mai scad pretentiile. Desi nu este exclus nici celibatul permanent.

FEMEIA SCORPION

Zone erogene: idem.
Treaba ta: orice practica sau pozitie clasificata drept tabu sexual.
Ce o starneste: o proba orala este cea mai potrivita, dar nu se da inapoi nici de la scenariile in care ea este stapana si el este sclavul care trebuie biciuit.
O atrag barbatii: puternici din punct de vedere fizic si cu un intelect de nota 10, care sa ii inteleaga pasiunile si interesele fara sa ii impuna anumite reguli sau sa o impiedice sa-si vada de cariera.
Se casatoreste: cand considera ca barbatul ales este suficient de tandru si de intelegator pentru a-i accepta stilul de viata agitat si dorinta de ascensiune in plan profesional.

Compatibili sexual cu: Taur (sexul este la superlativ, se inteleg extraordinar), Fecioara (mental se potrivesc perfect si stiu cum sa scoata la iveala ce e mai frumos in fiecare), Capricorn (se completeaza reciproc si in dormitor si in activitatea extrasexuala, probabil tocmai pentru ca sunt firi la fel de dificile), Sagetator si Pesti (pot avea relatii acceptabile, nu foarte bune).

Niciun comentariu: