duminică, 23 ianuarie 2011

Horoscop erotic - Sagetator


BARBATUL SAGETATOR

Zone erogene: solduri, coapse, par.

Treaba ta: atinge-l delicat pe solduri si pe coapse, ocolind la distanta mica zona organelor genitale pentru a-l pune pe jar.

Ce-l starneste: coapsele si soldurile ferme ale partenerei (ca sa le poata admira in timpul actului sexual, prefera pozitia „pe la spate").

Il atrag femeile: femeile in general. Este el amuzant si bine cladit, dar ii este foarte greu sa isi infraneze instinctele. Ochii vad, inima cere... si el nu vrea sa ii refuze nimic.

Se casatoreste: e adevarat, chiar se casatoreste. In repetate randuri, pentru ca nu vrea nici sa renunte la a-si intemeia o familie, dar nici la independenta lui. Culmea este ca el considera firesti aventurile pe care le are extraconjugal.

FEMEIA SAGETATOR

Zone erogene: idem.

Treaba ta: ii plac raporturile sexuale sanatoase, puternice fara retineri si emotii fara vlaga. Cere de la partener participare egala, nu isi doreste sa domine.

Ce o starneste: cuvintele murdare soptite la ureche in timp ce...

O atrag barbatii: la fel de directi si de indrazneti ca ea. Nu suporta specimenele care nu o apreciaza si incearca sa faca din ea o gospodina legata de aragaz si masina de spalat.

Se casatoreste: la o varsta destul de frageda pentru ca stie exact ce vrea de la viata si de la barbat. Este o sotie care mai mult socializeaza decat sta pe-acasa, insa nu isi neglijeaza nici familia. In momentul in care isi da seama ca mariajul scartaie, trece mai departe, convinsa fiind ca poate gasi ceva mai bun. Si nu se opreste din cautari pana nu gaseste intelegere.

Compatibili sexual cu: Berbec (se potrivesc perfect din toate punctele de vedere), Leu (se simt bine impreuna desi exista un pic de inconstienta in relatia lor. Nu stiu exact daca maine vor mai fi impreuna), Balanta (atractia sexuala este irezistibila, dar isi cam mananca nervii reciproc), Scorpion si Varsator (relatii caldute)

Niciun comentariu: