joi, 30 decembrie 2010

Zodiac floral

Floarea Soarelui

1, 10, 19, 28 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu:
Orhideea (7, 16, 25)
Bujorul (2, 11, 20, 29)
Albãstreaua (4, 13, 22, 31)
Papucul-Doamnei (3, 12, 21, 30)
Macul (6, 15, 24).

Numerele norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

Zilele favorabile: duminicã si luni.

Asemeni acestei flori care are nevoie de luminã pentru a creste si a se dezvolta, nativul simte în permanentã nevoia de a se afla în centrul atentiei, de a fi apreciat, admirat si complimentat. Cel care s-a nãscut sub acest semn este o fire energicã, dinamicã, expansivã, veselã, optimistã reusind astfel sã se facã cu usurintã cunoscut, si sã atragã în jurul sãu cât mai multe persoane, pentru cã de fapt scopul sãu este acela sã poatã domina tot ceea ce se aflã în jurul sãu. Este o persoanã puternicã, un adevarat luptator, încercând sã ducã la bun sfârsit tot ceea ce-si propune sã facã.

Pentru cã dinamismul este una din calitãtile sale îsi traieste viata din plin, cãutând aventura si senzatiile tari chiar dacã aceastea înseamnã stres, presiune permanentã sau suferintã. Încearcã sã-si musamalizeze defectele si sã-si hiperbolizeze calitatile, creându-si o imagine cât mai buna. În dragoste se lasã cãlãuzit de instinct, de ceea ce simte. Nu va reusi sa cadã victimã într-o relatie deoarece cautã persoane mai slabe decât el, dar îi va fi foarte greu sã-si gãseascã perechea potrivitã deoarece este foarte pretentios, cãutând o persoanã cu o fire puternicã, care cu sigurantã nu se va lãsa neconditionat dominatã.


Bujorul

2, 11, 20, 29 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu:
Bujorul (2, 11, 20, 29)
Albãstreaua (4, 13, 22, 31)
Margareta (8, 17, 26)
Orhideea (7, 16, 25)
Macul (6, 15, 24).

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33

Zilele favorabile: duminicã, luni si vineri.

Bujorul, datorita culorii sale rosii ca focul, este simbolul dorintei devoratoare de a iubi si de a fi iubit, de a se dãrui si de a afla ce se ascunde sub acest sentiment numit "pasiune". Nativul acestui semn se simte pe deplin împlinit numai atunci când iubeste si este iubit, pentru cã el considerã cã împlinirea si-o poate gãsi numai alãturi de persoana iubitã cãreia sã-i împãrtãseascã emotiile, ideile, sentimentele. O datã ce considerã cã a gãsit partenerul ideal nativul devine incredibil de loial si de devotat, renuntând sã mai zboare din floare în floare. Cei nãscuti sub acest semn se vor ghida în viatã dupã principiul “Dacã dragoste nu e nimic nu e”, chiar si atunci când vor ajunge la vârsta bãtrânetii.

Pentru cã trãieste pentru a fi iubit este într-o continuã cãutare a jumãtãtii sale. Nu va refuza niciodata avansurile ce i se fac dacã se simte atras de persoana care i le face. O datã ce s-a îndrãgostit va deveni mai atent cu persoana sa, mai cochet dar si mai romantic. Este extrem de gelos si posesiv, fapt ce nu poate fi suportat cu usurintã de cei care îsi doresc sã se implice într-o relatie. Poate prea pragmatic, poate deveni cu timpul obtuz si inflexibil, îndepãrtându-i astfel pe cei dragi. Este foarte perseverent si datoritã acestei calitãti reuseste sã ducã la bun sfârsit tot ceea ce îsi propune. Îsi pierde cu usurintã rãbdarea, se enerveazã repede si de aceea nu este bine sã-i stai în cale când este stãpânit de aceste sentimente. În dragoste trasãtura definitorie ar fi pasiunea. Nu-si imagineazã viata singur, de aceea iubirea este totul pentru acest nativ.


Papucul-Doamnei

3, 12, 21, 30 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu:
Macul (6, 15, 24)
Trandafirul (9, 18, 27, 25)
Papucul-Doamnei (3, 14, 21, 30)

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, si 42

Zilele favorabile: dumincã, luni, si vineri

Apartinând aceleasi specii ca si orhideea, nativul aflat sub acest semn are un aer exotic, extrem de atrãgãtor pentru persoanele de sex opus. Desi el poate fi considerat calm, ferm, hotãrât, generos poate fi si nelinistit, entuziast, nesigur pe propriile forte, avar, dând dovada de mare fragilitate. Îsi manifestã interes pentru cele mai diferite lucruri ceea ce denotã o curiozitate înnãscutã care trebuie sa fie alimentatã în permanentã.

În viata sentimentalã este foarte împrãstiat, distrat, ceea ce-l face sa fie si nestatornic. Este o fire infidelã pentru cã dacã ceva l-ar speria, acel lucru ar fii o relatie stabilã. Se teme de monotonie de aceea este într-o cãutare permanentã de inedit. Putini sunt aceia care ar reusi sã reziste alãturi de o persoanã aflatã sub acest semn. Dacã ar reusi sã se controleze, sã-si stãpâneascã reactiile cu sigurantã ar avea mai mult succes, ar fi înteles si agreat de cei din anturaj.


Albastreaua

4, 13, 22, 31 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu:
Bujorul (2, 11, 20, 29)
Albãstreaua (4, 13, 22, 31)
Margareta (8, 17, 26)
Macul (6, 15, 24).

Numerele norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, si 29

Zilele favorabile: duminicã si luni.

Nativul care se aflã sub acest semn se aseamana acestei flori pânã la ultima fibra. Da dovadã de sensibilitate, fragilitate, devotament si bunãtate. Ar face orice pentru cei din jurul sãu, numai ca sã nu fie uitat. Este un foarte bun prieten, o companie agreabilã si oricând te poti baza pe el la nevoie. Cu sigurantã nu ai sã reusesti sã te superi pe el pentru cã firea lui nu ti-o permite. Din fire modest, are tendinta de a se subaprecia, lucru ce ar putea sã-i dãuneze în viata de zi cu zi. Cei nãscuti sub acest semn cedeazã cu usurintã în fata obstacolelor, nereusind sã se lupte pentru sansa lor. Sunt persoane cãrora ideea de a duce o viatã riscantã nu le surâde.

În dragoste se va descurca destul de greu doarece sunt foarte timizi. Într-o relatie stabilã va da dovadã de devotament si loialitate, iar partenerul va întelege ca gelozia nu îsi are locul între cei ei. Este mereu în cãutarea unui partener inteligent, agresiv, capabil sã-l poatã punã la punct, dar si sensibil si cu un simt al umorului dezvoltat astfel incât sã-l înteleagã. O data ce a gãsit un partener îi place sã creadã cã relatia lor nu va sfârsi niciodatã, iar dacã nu si-l gãseste îsi va crea o lume imaginarã unde sã-si poatã împlini dorintele si fanteziile.


Irisul

5, 14, 23 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu aproape toate florile mai putin cu
cei aflati sub semnul Albastrelei
(adicã, cu cei care sunt nãscuti în zilele: 4, 13, 22, 31).

Numerele norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, si 38

Zilele favorabile: miercuri si vineri.

Aceastã floare este veneratã si consideratã un simbol national în Japonia. Persoanele care au avut norocul sã se nascã în aceste zile sunt cu totul deosebite. Se adapteazã cu usurintã în oricare mediu si în orice situatie. Se descurcã cu usurintã în orice domeniu. Nativii dau dovadã de o inteligentã remarcabilã, sunt extrem de sociabili, reusind sã fie simpatizati de toatã lumea. Desi par agreabili, ar putea exploda precum un vulcan dacã sunt jigniti fãrã motiv. Cei care se aflã sub acest semn nu-si refuzã nici o plãcere manifestându-si orice curiozitate. Astfel nativul o sã descopere înclinatiile sale cãtre frumos si tot ceea ce tine de artã: literaturã, picturã, arhitecturã, muzicã.

Dacã ar reusi sã-si descopere talentul din timp, nativul aflat sub semnul Irisului ar avea parte de o carierã stralucitã în domeniul artistic. Desi se crede o persoana vulnerabilã, de fapt nativul este foarte hotãrât si extrem de puternic. Partenerul nativului aflat sub acest semn nu va avea parte de o relatie monotonã deoarece acesta va face tot posibilul sã condimenteze relatia lor.


Macul

15, 16, 24 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu:
Trandafirul (9, 18, 27)
Papucul- Doamnei (3, 12, 21, 30)
Macul (6, 15, 24).

Numerele norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, si 30

Zilele favorabile: marti, joi si vineri.

Nativul se pricepe sã manipuleze oamenii cu multã usurintã, lucru ce-i oferã multã satisfactie, dar care-l ajutã pe de-o parte sã se familiarizeze cu cei din jurul sãu si sã-i cunoascã, iar pe de altã parte sã se foloseascã de acestia ca sã evolueze si sã progreseze pe orice plan. Este adeptul adevãrului si urãste minciuna, demagogia, meschinãriile si persoanele parsive. Este înzestrat cu o intuitie desãvârsitã care-l ajutã sa anticipeze toate actiunile si reactiile celor din jurul sãu. Este un ascultãtor si un sfãtuitor perfect pentru cei aflati în impas, dar intervine o problemã atunci când este vorba despre el.

I se întâmplã adesea sã viseze cu ochii deschisi cã va avea o contributie importantã la împlinirea fericirii celor aflati în jurul sãu. Atunci când trebuie sã se desprindã din lumea sa imaginarã, devine pesimist si usor iritabil. Este un sentimental si i se întâmplã adesea sã-si încarce bateriile retrãind amintirile de care a avut parte. În dragoste dã dovadã de multa sensibilitate si romantism reusind sã atragã cu usurintã persoanele de sex opus care sunt convinse cã se pot baza oricând pe nativul aflat sub acest semn.
Este senzual si pasional, fiind gata oricând sa renunte în favoarea partenerului sãu.


Orhideea

7, 16, 25 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu:
Floarea-Soarelui (1, 10, 19, 28)
Papucul-Doamnei (3, 14, 21, 30)

Numerele norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, si 40

Zilele favorabile: dumincã si luni

Asemeni orhideei, nobilã si exoticã, nativul aflat sub acest semn reuseste sã se facã remarcat cu usurintã. Fãrã doar si poate, veti sesiza prezenta unei persoane nãscute sub acest semn de la distantã datoritã frumusetii, elegantei si atitudinii sale aristocratice. O data ce ati observat toate acestea, veti dori sa aveti din ce în ce mai mult în preajma voastra o astfel de persoanã. Dacã nu sunteti asemeni nativului va fi foarte greu sã-l captati în anturajul dumneavostrã deoarece acesta se fereste de lucrurile simple, banale. Daca veti reusi sã-l aveti în compania dumneavostrã vã va aduce bucurie si fericire în inimã si, chiar dacã vi se pare greu de abordat, trebuie sa stiti cã este foarte usor de cucerit. Unul dintre principiile de bazã ale orhideei este fair-play-ul si în orice situatie s-ar afla, nu renunta la el. Desconsiderã persoanele prefãcute, destestã infidelitatea si atmosfera stresantã si conflictualã, dar va reusi sã o depãseascã pe aceastã din urmã cu brio.

Persoana aflatã sun semnul orhideei poate fi un bun sfãtuitor si un umãr pe care sã va sprijiniti de câte ori aveti probleme. Orhideea este o fire foarte sensibilã si se poate simti trãdatã chiar si de cei mai apropiati prieteni. Ca sã iasã din aceastã stare orhideea îsi creeazã o lume proprie, imaginarã, în care se refugiazã ori de cãte ori se aflã în impas. De aceea îi place enorm de mult sã cãlãtoreascã, acesta lucru fiind un bun prilej de a cunoaste noi oameni, pe care eventual sã-i domine fãrã a se osteni prea mult. În viata amoroasã, nativul pare a fi libertin dar în realitate îsi cautã cu multã grijã partenerul. Orhideea este foarte pretentioasã si nu poate fi usor de pãcãlit dar o data ce s-a convins cã a gãsit perechea idealã va lãsa deoparte duritatea si va deveni o peroanã extrem de blândã si caldã. Compromisuri nu va face niciodatã într-o relatie, lucru ce ar putea sã-i pericliteze relatiile pe termen lung.


Margareta

8, 17, 26 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu:
Bujorul (2, 11, 20, 29)
Albãstreaua (4, 13, 22, 31)
Floarea-Soarelui (1, 10, 19, 28)
Macul (6, 15, 24).

Numerele norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, si 31

Ziua favorabila: sâmbãta.

Persoanele nãscute sub acest semn floral desi dau dovadã de multã sensibilitate si naivitate stiu sã-si impunã cu usurintã punctul de vedere. Desi asteptãrile nativului sunt de multe ori înselate, are tendinta sã se apropie de persoanele care îi acordã importantã. Îsi doreste foarte mult de la cei din jurul sãu sinceritate si fidelitate cu toate cã de multe ori, margareta, se vede nevoitã sã apeleze la compromisuri pentru a mentine o relatie. Sentimentele se aflã întotdeauna pe primul plan, asa cã nu va acorda prea multã importantã vietii sexuale deoarece considerã cã relatiile stabile se bazeazã pe respect, încredere si fidelitate. Îi este foarte greu sã-si deschidã sufletul în fata celor din jur chiar si în fata partenerului creând senzatia cã este foarte secretoasã si reusind sã-i îndepãrteze pe toti din jurul sãu.

Nativul din acest semn este o persoanã de încredere, pe care te poti baza oricând la nevoie, lucru ce-l ajutã sã-si clãdeascã relatii de prietenie pe viatã chiar dacã acestea sunt putine.
Dând dovadã de modestie, susceptibilitate si insistentã va reusi sã-si aleagã drumul în viatã si sã reuseascã profesional. Prin pozitia socialã de care va avea parte va reusi sã-si satisfaca capriciile si sã-si ajute prietenii aflati la ananghie. Apreciazã persoanele cu umor si bun gust, detestându-le pe cele care dau dovadã de agresivitate verbalã sau fizicã, sau cele care ar face orice sã iasã în fatã. Partenerul ideal va fi cel care va reusi sã facã o “margaretã” cu adevãrat fericitã.


Trandafirul

9, 18, 27 ale fiecãrei luni.

Este compatibil cu:
Orhideea (7, 16, 25)
Macul (6, 15, 24)
Trandafirul (9, 18, 27, 25)
Papucul-Doamnei (3, 14, 21, 30)

Numerele norocoase: 9, 15, 24, 27 si 30

Zilele favorabile: marti, joi si vineri

Persoana aflatã sub semnul acestei zodii este extrem de pasionalã si agresivã. Impulsivi din fire, trandafirii sunt expusi unor consecinte nu tocmai plãcute ale deciziilor lor. Cu toatea acestea, ei nu dau înapoi, fãcând cu usurintã fatã întâmplãrilor neplãcute, dând dovadã de curaj, chiar unul împins la extremã ce poate sã le cauzeze anumite sanctiuni. O comparatie idealã a nativului aflat sub semnul trandafirului este aceea cu a unui leu, deoarece stie sã-si apere familia si prietenii atunci când acestia sunt în situatii neplãcute.

Se poate spune despre acesti nativi cã nimic nu-i va opri sã-si atingã scopurile în viatã chiar dacã vor întâmpina dificultãti si îsi vor consuma toate energiile de care sunt capabili pentru a duce lucrurile la bun sfârsit. Trandafirul ar trebui sã acorde mai multã atentie relatiei de cuplu, pentru cã altfel riscã sã-si piardã partenerul dacã nu-i acordã atentia cuvenitã. Fidelitatea nu este o trãsãturã caracteristicã nativului, cu toate cã acesta pune multã pasiune într-o relatie.

Niciun comentariu: