sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Scorpion, 1 noiembrie - Ziua atacului

Persoanele nascute pe data de 1 noiembrie sunt dinamice si isi folosesc energiile in activitatile pe care le desfasoara. Atractia lor pentru pericol este incontestabila. Ei tind sa caute pericolul cu lumanarea, dar, de asemenea, este posibil sa fie surprinsi de situatii periculoase. Pentru cei nascuti astazi, interesul pentru profesia lor este imperativ. Daca vor petrece mai mult timp intr-un loc de munca care nu ii stimuleaza deloc, este foarte probabil ca ei vor stagna sau se vor plafona. Pana in momentul in care nativii zilei de 1 noiembrie vor descoperi modalitatea de a-si satisface nevoia de stimulare, vietile lor vor ramane neimplinite.

Elementele agresive ale acestei personalitati sunt foarte usor exprimate. In general, ceilalti nu se supara pe atitudinea impunatoare a unui nativ al zilei de 1 noiembrie deoarece, de obicei, cei nascuti astazi se prezinta intr-o maniera impecabila, cinstita. Onestitatea, in general, este ceva firesc pentru nativii zilei de 1 noiembrie, dar ei sunt capabili la fel de bine sa isi ascunda activitati clandestine complexe. Asadar, ei vor arata o mare parte din ceea ce sunt, dar cu siguranta nu totul.

Nativii zilei de 1 noiembrie afiseaza o incredere imensa in ei insisi, dar neglijarea partii periculoase poate duce la ranirea acestora, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Ei au tendinta de a-si declina adversarii. Persoanele nascute pe 1 noiembrie trebuie sa invete sa fie mult mai realiste in aprecierea adversarilor, dar si sa incerce sa vada viata per ansamblu cu un ochi obiectiv, mult mai distant. Ei trebuie sa inceapa cat mai devreme in vietile lor sa asculte sfaturile celorlalti si sa puna suflet in ceea ce fac.

Nativii zilei de 1 noiembrie sunt cei mai fericiti cand se afla in pozitia de atac in orice domeniu de activitate pe care si l-au ales, fiind greu de oprit. Modul lor de operare este in general asemanator mai mult cu un blit, decat cu o examinare atenta sau amanuntita. Natura lor absoluta reprezinta o forta ce le confera recunoastere, dar in acelasi timp, in situatii de competitie ei isi pot lasa propria aparare deschisa pentru a riposta la contra-atacuri.

Cei nascuti pe 1 noiembrie au o intuitie excelenta, chiar sclipitoare, in chestiunile tehnice, dar si in ceea ce ii priveste pe oameni, dar rareori in ceea ce ii priveste pe ei insisi. Este posibil ca ei sa aiba nevoie sa petreaca extrem de mult timp incercand sa cunoasca aspectele profunde ale naturii lor. In plus, nativii zilei de 1 noiembrie, cum am mentionat mai sus, ar putea beneficia de o orientare mult mai defensiva si mai retinuta. Cultivarea intelegerii ii va preocupa multa timp din viata lor.

SFATURI: Intelegera este o nevoie imperioasa a ta. Invata sa te protejezi in viata de zi cu zi. Ramai concentrat pe obiectivele de viitor, dar pazeste-ti spatele. Ajungi sa te cunosti mai bine.

PUNCTE FORTE:

Energic

Sigur pe sine

Expansiv

PUNCTE SLABE:

Distructiv

Haotic

Nelinistit

Niciun comentariu: