duminică, 14 noiembrie 2010

Balanta, 12 octombrie - Ziua gestului maret


Nativii zilei de 12 octombrie sunt indivizi dominanti, carora le place sa fie in centrul atentiei. Aptitudinile lor de a se purta cu oamenii sunt destul de dezvoltate. Ei se amesteca destul de bine intr-o varietate de medii, comune sau de elita. Nativii acestei zile sunt mandri de calitatea muncii lor si doresc sa fie apreciati de mintile luminate indiferent de statutul lor social.

Instinctele nativilor zilei de 12 octombrie in ceea ce priveste latura financiara sunt excelente. O calitate deosebita este tendinta lor de a imparti banii cu familia si prieteni care intampina dificultati. Cei nascuti astazi urasc rautatea si nimicnicia, preferand sa acorde din timpul lor sau din resursele lor financiare in mod direct, facand cu adevarat un gest maret, lipsit de condescendenta. Astfel, persoanele nascute pe 12 octombrie ii fac pe ceilalti sa accepte cu usurinta ceea ce ei doresc sa le dea, desi, ei insisi pot considera dificil ca in acelasi timp sa accepte de la ceilalti. Este foarte important pentru nativi sa invatete de timpuriu in viata sa dea si sa accepte, in egala masura.

Desi cei nascuti astazi pretuiesc foarte mult traditia, nimeni nu-i poate determina sa devina conservatori in gandire, exprimare sau fapte. Extrovertiti, ei sunt binecuvantati cu spirit comic si un stil expansiv, pe care nu ezita sa le afiseze. Acest impuls poate fi exprimat in orice domeniu din vietile lor, incepand cu escapadele sexuale si pana la nonconformismul social. Deoarece lumea este pentru ei o scena pe care se joaca propria lor drama personala, ei reusesc sa faca acest lucru intr-o maniera destul de naturala si rareori vor da impresia ca ei creaza probleme pentru a atrage atentia.

Pe de alta parte, nativii zilei de 12 octombrie trebuie sa se fereasca de aroganta. Trebuie sa se fereasca ca nu cumva sa isi reverse asupra celorlalti consecintele propriilor lor caderi datorate neluarii in considerare a consecintelor actiunilor lor. Desi, in general sunt in tema cu legile si traditiile sociale, le va placea sa creada ca se pot plasa pe ei insisi mai presus de reguli din cand in cand, in special in vietile lor particulare.

Persoanele nascute in aceasta zi pot fi un adevarat amestec curios de egoism si in acelasi timp altruism. Intr-adevar, tendinta lor de a avansa sau promova ceea ce vor si au nevoie poate starni resentimente din partea partenerilor lor. In problemele sentimentale, ei sunt putin “periculosi”. Cand lucrurile merg prost in relatiile lor, nativii zilei de 12 octombrie demonstreaza flexibilitate si de obicei reusesc sa scape de suferinta de durata, desi acelasi lucru nu este neaparat valabil si pentru celelalte persoane implicate.

Datorita gradului lor ridicat de competenta si experienta sociala, cei nascuti astazi pot deveni piatra de temelie penteru colegii, prietenii si familia lor. Insa, transferarea responsabilitatilor, in timp ce sunt atenti si deschisi fata de cele mai profunde nevoi ale celorlalti, ramane cea mai mare provocare a nativilor.

SFATURI: Adu-ti aminte sa iei in considerare si sentimentele celorlalti. Fii atent cu nevoile celor apropiati tie. Dragostea neconditionata este un obiectiv ce merita luat in considerare si la care sa aspiri.

PUNCTE FORTE:

Perspicace din punct de vedere social

Generos

De incredere

PUNCTE SLABE:

Egoist

Exibitionist

Niciun comentariu: