duminică, 24 octombrie 2010

Sfaturi pentru adolescenti


Esti adolescent? Vrei sa fii cu o fata insa esti prea direct, ceri prea multe, esti neingrijit sau nu esti respectuos? Probabil de asta inca o cauti... Noi te vom ajuta cu 10 sfaturi, iar restul depinde numai de tine.

1.Fetelor le place increderea in sine

Baieti, asta e adevarul. Fetelor le plac baietii increzatori. Totusi, nu le plac cei prea blocati pe ei insisi. Trebuie sa te transformi in tipul de baiat, care orice baiat ar vrea sa fie si in tipul de baiat pe care orice fata sa-l admire.

2.Hainele

Hainele pe care le porti ar trebui sa fie curate. Imbraca-te in ceva care se potriveste personalitatii tale. Daca te simti confortabil, atunci e perfect. Nu incerca sa fii ceea ce nu esti. Daca nu esti un rocker, atunci nu te imbraca asemenea unui rocker. Fetelor nu le plac astfel de baieti.

3.Sexul nu este un “must”

Nu o sa mori daca nu faci sex. Mergi pe calea sigura si lunga. Unele fete nu vor sa-si piarda virginitatea inca. Nu te ingrijora, zilele ei sunt numarate.

4.Potrivirea

Cand te imbraci dimineata, ai grija sa nu pari ca ai fost imbracat de un copil de trei ani. Potrivirea este importanta. Culorile ar trebui sa se asorteze.

5.O fata poate sa fie cea mai buna prietena a ta

Am observat in multe cazuri ca cele mai bune prietenii sunt intre un baiat si o fata. Este ok sa ai o fata drept cea mai buna prietena. Nu este nimic in neregula cu tine.

6.Respectul

Cand esti in preajma unei fete, ar trebui sa-i arati respect. Ai grija ce cuvinte scoti pe gura, macar pana te obisnuiesti cu fata respectiva si vezi daca este deranjata sau nu.

7.Nu te schimba pentru nimeni

Daca o fata nu te place, nu incerca sa te schimbi doar pentru asta. Daca ei nu-i place ceea ce esti tu, atunci nu sunteti facuti unul pentru celalalt.

8.Pastreaza-ti fata curata

Exista multe produse pe care adolescentii le pot folosi. Exista lotiuni bune pentru ten, care nu usuca. Sapunul nu ar trebui sa contina alcool, minerale sau paraben. Daca acneea este o problema, atunci consulta un dermatolog.

9.Esti dependent de telefon?

Da, probabil iti place sa vorbesti la telefon, dar nu atat de mult precum o fac fetele. Ai grija sa-ti folosesti mobilul fara sa-ti atingi fata prea mult. O convorbire lunga duce la aparitia bacteriilor si germenilor, care pot duce la acnee.

10.Cere sfaturi

Este ok sa ceri sfaturi. Desigur, majoritatea baietilor nu cer sfaturi altor baieti, decat daca este vorba despre sex. Aici intervine fata pe care o cunosti cel mai bine, sora sau mama. Ele te pot ajuta si, sa nu-ti fie teama sa le ceri parerea.

Niciun comentariu: