joi, 21 octombrie 2010

Balanta, 25 septembrie - Ziua satiricului simbolic


Persoanele nascute pe data de 25 septembrie au o relatie destul de curioasa cu societatea in care traiesc. Pe de o parte, sunt dependenti de ea pentru ca au nevoie de sustinere in drumul spre succes. Din alt punct de vedere, sunt foarte critici si capabili de multe ironii atunci cand se confrunta cu eventualele disfunctionalitati ale societatii. Prin aceasta atitudine s-ar putea chiar sa arate felul in care ar putea fi imbunatatit mediul in care traiesc. Aparentul lor negativism ar putea avea rezultate pozitive.

Este destul de ciudat faptul ca atunci cand sunt intalniti in afara sferei lor de actiune, nativii sunt considerati simbolul locului din care provin. Oricum, s-ar parea ca nimeni nu poate fi mai critic si mai constient de valorile cartierului, orasului, zonei sau statului in care traiesc decat nativii. Asadar, relatia lor cu locul de origine este un tip interesant de simbioza. Aceasta relatie poate fi considerata uneori avantajoasa, alteori dezavantajoasa pentru ambele parti.

Nativii zilei de 25 septembrie pot fi de asemenea buni reprezentanti ai familiei sau cercului social din care fac parte. In plus, este posibil ca ei sa intruchipeze aspiratiile si valorile colegilor si perechilor lor, dar cu siguranta isi vor pastra mandria in orice situatie datorita atitudinii lor critice si intrebatoare.

Cei nascuti in aceasta zi intampina greutati in a-si deschide sufletul si in a-si exprima emotiile intr-un mod cat mai sincer intr-o relatie. Prima impresie pe care o ofera este aceea de oameni distanti si reci, insa in realitate au o nevoie enorma de afectiune. S-ar putea ca motivul pentru care sunt atat de distanti cu cei din jur sa fie lungul sir de suferinte de care au avut parte. Intr-adevar, o viata emotionala retrasa si\sau faptul ca sunt introvertiti fata de oricine ii poate caracteriza foarte bine pe cei nascuti in aceasta zi.

Persoanele nascute pe data de 25 septembrie au o imaginatie foarte bogata. Insa, in acelasi timp, sunt extraordinar de precise si exacte. Prin natura lor sunt perfectioniste. Vor face un lucru de nenumarate ori pentru a descoperi greselile si pentru a inlatura eventualele puncte slabe. Pretentiile pe care le au de la cei din jurul lor nu sunt deloc diferite de pretentiile pe care le au de la ei insisi. In mod destul de ciudat vor accepta criticile venite din interiorul grupului din care fac parte. Cu toate acestea, nu vor reactiona bine la criticile aduse la adresa acestui grup din partea unor persoane care nu fac parte din el. De fapt, s-ar putea sa devina excesiv de defensivi.

De multe ori, nativii acestei zile sunt capabili sa stabileasca o relatie puternica cu societatea, cu grupul social si\sau cu cariera lor, insa nu vor reusi sa stabileasca o relatie la fel de profunda cu un individ. De multe ori, cei care au o legatura personala sau emotionala cu nativii vor simti intotdeauna ca va exista ceva de care nu vor avea niciodata parte. Din acest punct de vedere, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie atenti sa nu isi creasca copiii in asa fel incat sa se simta neglijati.

SFATURI: Tendinta ta de a fi aspru si critic s-ar putea sa iti aduca necazuri. Aminteste-ti ca vorbele sunt uneori mai dureroase decat orice alta lovitura. Nu iti refuza orice placere a vietii.

PUNCTE FORTE:

Muncitor

Hotarat

Orientat spre teluri inalte

PUNCTE SLABE:

Inchis

Intens

Neiertator

Niciun comentariu: