marți, 28 septembrie 2010

Fecioara, 2 septembrie - Ziua atitudinii profesioniste

Nativii zilei de 2 septembrie nu sunt impunatori sau prezentabili. Ei urasc ipocrizia si dispretuiesc orice fel de pretentii. Rareori vor cauta scuze pentru munca sau comportamentul lor. De asemenea, au putin timp la dispozitie pentru a demonstra analitic explicatiile si motivele lor, preferand sa lase faptele sa vorbeasca de la sine. Nativii zilei de 2 septembrie nu doresc decat sa isi vada de treaba lor si pot deveni dependenti de munca.

Din nefericire, in cazul unui esec sau a unei caderi nervoase, cei nascuti astazi nu au intotdeauna resursele interioare necesare pentru a face fata evenimentelor sau pentru a schimba cursul lucrurilor. De asemenea, au tendinta de a reactiona exploziv cand sunt criticati in mod nejustificat. In general, datorita acestor slabiciuni ei devin dependenti de un asociat de incredere sau de un membru al familie a carui opinie o respecta.

Majoritatea nativilor zilei de 2 septembrie prezinta un exterior modest si nu vor renunta la felul lor de a fi doar pentru a atrage atentia celorlalti. In cazul in care sunt dotati cu anumite talente, in general, in cariera lor vor alege o cale deja testata, cu un factor de risc scazut. Cei mai neobisnuiti dintre nativii zilei de 2 septembrie cauta situatii cu un anumit grad de periculozitate si agitatie. De obicei, insa, prefera sa le genereze ei insisi in loc sa se multumeasca doar cu experimentarea celor existente.

Viziunea despre lume a nativilor zilei de 2 septembrie tinde spre egalitatea oamenilor in societate. Cei nascuti astazi pot actiona rapid pentru a apara drepturile unei persoane obisnuite. Cand isi prezinta opiniile, ei vorbesc pe intelesul tuturor, urmarind sa fie intelesi de catre toti si evita orice urma de simulare. Nativii sunt impotriva egocentrismului, complicatiilor inutile sau limbajului prea sofisticat.

Nativii zilei de 2 septembrie afiseaza o mare simpatie pentru cei care au cu adevarat nevoie de ajutor sau sunt afectati de ghinion sau calamitati. In schimb, din nefericire, ei refuza de multe ori ajutorul celorlalti chiar daca au nevoie de el. De obicei isi suprima temerile si nesiguranta, iar acestea se vor acumula si, mai tarziu, vor iesi la iveala prin manifestari neasteptat de temperamentale.

Persoanele nascute pe data de 2 septembrie sunt destul de pricepute in domeniul finantelor, administrand in special proprii bani, care de obicei nu sunt prea multi. Orientati spre latura materiala, multi dintre cei nascuti pe 2 septembrie reprezinta tipul extrem de fizic. Ei sunt intr-o adevarata armonie cu obiectele si materialele folositoare si frumoase, recunoscandu-le valoarea si actionand ca atare. In chestiunile sentimentale, persoanele nascute pe 2 septembrie pot fi destul de speciale atunci cand este vorba de dorintele lor. Ei vor prefera sa nu ajunga la nici un rezultat decat sa faca compromisuri in privinta asteptarilor lor. Se poate spune ca sunt chiar solicitanti cu partenerii si iubitii lor, ceea ce poate fi destul de nefast pentru ambele parti.

Indiferent de situatiile aparute in viata lor, nativii zilei de 2 septembrie se vor ghida dupa un cod al onoarei destul de rigid. Atunci cand se incheie o afacere si si-au dat cuvantul de onoare, nu exita nici o urma de ezitare, inselaciune sau incalcare a promisiunilor. In acest sens, ei sunt persoane pe care te poti baza, desi strictetea si lipsa lor de simpatie sau subtilitate ii poate descumpani uneori pe ceilalti. Ei trebuie sa isi aminteasca sa ramana deschisi, sa se distreze si sa se bucure de viata.

SFATURI: Invata sa iti echilibrezi sentimentele. Nu te multumi cu locul doi. Daca tu consideri ca o poti face, nu sta pe ganduri. Totusi, tine cont si de inspiratie. Nu munci doar de dragul de a munci. Impartaseste afectiunea celorlati.

PUNCTE FORTE:

Corect

Cinstit

Nepretentios

PUNCTE SLABE:

Decis

Temperamental

Exploziv

Niciun comentariu: