duminică, 22 august 2010

Leu, 11 august - Ziua validarii

Cei nascuti pe data de 11 august manifesta o dorinta puternica de a dezvalui adevarul. De asemenea, ei au o predispozitie pentru latura intunecata a vietii si pentru locurile cu care ceilalti nu sunt obisnuiti. Menirea lor este aceea de a simti si de a scoate la iveala cu mult curaj ceea ce este ascuns, de a testa si de a-i demasca pe cei care pretind ca sunt altfel decat in realitate. In ultima privinta se dovedesc adesea extrem de nemilosi. Indiferent cat de neplacuta se dovedeste uneori documentarea in vederea descoperirii adevarului, ea poate deveni o obsesie pentru nativii zilei de 11 august sau poate chiar misiunea vietii lor.

Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 11 august pot aborda asemenea subiecte intr-o maniera pozitiva si creatoare. Astfel, ei ii pot lumina si invata pe ceilalti. Nativii mai putin evoluati nascuti astazi pot ajunge sa intruchipeze acele adevaruri neplacute in ei insisi si sa adopte un comportament antisocial. Totusi, acesti indivizi mai putin evoluati isi sporesc nivelul de aprofundare prin faptul ca devin constienti de ceea ce au facut. Ei vor face comentarii pe marginea lor si vor cauta sa le transfere la un nivel mai inalt de existenta. In acest sens, ei au sansa sa experimenteze schimbari revolutionare personale.

Nativii zilei de 11 august sunt inzestrati cu o intelegere subtila a naturii umane si sunt greu de pacalit. In cazul in care sunt orientati spre latura financiara ei vor investi in mod intelept. Totusi, in viata lor emotionala ei pot fi foarte greu de abordat, deoarece nu prea au incredere in oricine. Ei nu sunt ferm convinsi ca impartasirea si acceptarea ii vor duce departe. Multi dintre cei nascuti pe 11 august devin in mod deliberat lipsiti de vulnerabilitate fata de dorinta de a calatori nestingheriti pe drumul pe care si l-au ales.

Este extrem de important pentru nativii zilei de 11 august sa aiba auditoriu pentru a-si impartasi vizunile provocatoare. Ceea ce stiu trebuie sa impartasit celorlalti, trebuie afisat in public. In cazul in care sunt critici, punctele lor de vedere trebuie publicate si examinate. Daca sunt atleti, aptitudinile sau performantele lor trebuie sa fie cel putin cunoscute, chiar daca sunt sau nu admirate. Cei nascuti astazi cauta sa fie respectati, dar nu traiesc doar pentru a obtine apobarea celorlalti. De fapt, opozitia si antagonismul pe care adesea le provoaca actioneaza ca un tonifiant pentru ei si le intareste forta vitala si ii ajuta sa realizeze ceea ce si-au propus. Totusi, ei trebuie sa se fereasca sa provoace opozitii prea evidente. Negativitatea si distrugerea ii urmaresc de-a lungul intregii vieti.

Nativii zilei de 11 august pot fi extrem de plini de succes odata ce invata sa-si prezinte instinctele la momentul oportun si in cea mai productiva modalitate posibila. Nu trenuie sa aduca problemele familiale in fata. Catalitici prin natura lor, cei nascuti astazi au tendinta de a starni controverse in orice tip de sfera sociala in care se afla. Violenta, disensiunea, conflictul si lupta par sa pluteasca in jurul lor. Nativii mai evoluati reusesc sa includa asemenea energii in conversatie, in munca si proiectele lor creative. Ei trebuie sa se fereasca sa-si distruga viata personala. Inaintarea in varsta si speranta ca au devenit mai intelepti tempereaza latura rebela a nativilor zilei de 11 august.

SFATURI: Incearca sa-ti controlezi instinctele si impulsurile. Adevarul poate fi un lucru bun, dar poate sa si doara. Tine minte ca succesele tale sunt direct proportionale cu abilitatile tale diplomatice. Cultiva-ti latura afectiva si permisiva. Nu uita de importanta actiunilor marunte ce tin de amabilitate personala.

PUNCTE FORTE:

In cautarea adevarului

Puternic

Instinctiv

PUNCTE SLABE:

Sobru

Agasant

Agresiv



Niciun comentariu: