sâmbătă, 10 iulie 2010

Rac, 8 iulie - Ziua pragmatismului intunecat

Cei nascuti pe data de 8 iulie sunt pragmatici pana la extreme. Ei sunt mult mai preocupati de rezultate decat de partea teoretica. In calitate de fondatori sau creatori, sunt capabili sa construiasca o organizatie, o familie si o afacere, conducand indeaproape acest obiectiv. Intr-adevar, intretinerea este o tema majora in viata si munca nativilor. Pentru nativii acestei zile cea mai mare prioritate este sa functioneze eficient in activitatea profesionala si in relatiile de familie.

Anumiti nativi ai zilei de 8 iulie sunt interesati de idei, altii nu. Idealurile nu sunt atat de importante pentru acesti oameni puternici. Astfel, ei pot risca sa-i exploateze pe ceilalti pentru a castiga. Este posibil ca nativii sa se manifeste uneori in mod extremist. Natura morala a actiunilor este putin importanta si rareori luata in consideratie. In general, ei nu sunt interesati in mod deosebit de chestiunile religioase.

Nativii zilei de 8 iulie sunt foarte muncitori, dispusi sa isi dedice viata pentru cauzele care prezinta interes. Ei vor fi preocupati si de situatiile care le ofera satisfactii financiare. Sunt interesati de tot ce poate ajuta la bunul mers al organizatiei sau institutiei in cadrul careia activeaza. In mod firesc, prietenii si familia lor vor beneficia din punct de vedere financiar de pe urma unor astfel de eforturi. Insa ei trebuie sa fie pregatiti sa ii vada destul de mult prin preajma sau sa accepte atentia lor exagerata, uneori. Daca, totusi, familia este principala fixatie a celor nascuti pe 8 iulie, copiii si partenerul lor pot suferi datorita comportamentului autoritar si excesiv de protector.

Persoanele nascute pe 8 iulie sunt parca specializate in a-i face pe oameni sa creada ca le sunt indinspensabili. Si cum prezenta acestora este atat de bine simtita de cei ce ii inconjoara de-a lungul vietii, aceasta nevoie va persista mult timp chiar si dupa ce acestia au trecut in nefiinta. In viata nativilor zilei de 8 iulie moartea in sine reprezinta adesea o tema ce reprezinta un element puternic in cadrul activitatii lor profesionale sau ceva pentru care se pregatesc intens. Cei mai sanatosi oameni nascuti astazi isi mentin simtul umorului atunci cand au de-a face cu o problema atat de serioasa. Cei care fac parte din familia acestui nativ vor infrunta doar foarte rar destituirea in urma decesului, devreme ce investitiile in asigurari sau alte fonduri sunt de obicei luate in considerare in mod intelept. De asemenea, mostenirile si celelalte venituri de pe urma acestora sunt foarte bine intretinute si pastrate. Nativii mai evoluati isi vor pregati colegii si copiii din punct de vedere spiritual pentru momentul cand se va intampla asta. Ei se vor asigura ca lasa in urma ganduri bune si amintiri frumoase, idei si principi practice dupa care ceilalti se vor ghida.

In ceea ce priveste munca lor, nativii zilei de 8 iulie trebuie sa aiba grija cu pornirile lor egoiste. In plus, ei trebuie sa se fereasca ca nu cumva sa se impuna cu prezenta lor impresionanta asupra celorlalti, mai ales in cazul persoanelor mult mai delicate. Fiind destul de bine ancorati in planul fizic, dezvoltarea lor spirituala va avea de suferit. Ei trebuie sa se fereasca de lacomie, cruzime, razbunare si agresiuni extreme si toate formele grosolane ale comportamentului fizic. De asemenea, ei trebuie sa aiba grija sa nu se distanteze si sa nu devina lipsiti de comunicare.

SFATURI: Din cand in cand lumineaza-te si distreaza-te fara a avea un scop bine definit. Trateaza-i pe ceilalti ca si cum te-ai simti bine cu ei si nu ca si cum le-ai face o favoare. Inlocuieste tendinta de a te purta agresiv cu o atitudinea de fair play. Atunci cand esti capabil sa admiti ca mai ai si slabiciuni iti demonstrezi de fapt puterea.

PUNCTE FORTE:

Pragmatic

Protectiv

Responsabil

PUNCTE SLABE: Protector Sufocant Insensibil



Niciun comentariu: