sâmbătă, 31 iulie 2010

Leu, 28 iulie - Ziua castigatorului

Persoanele nascute pe data de 28 iulie manifesta dorinta puternica de a fi primii in sfera lor sociala sau in cea ocupationala. Autoritatea este practic calitatea definitorie a acestor persoane. Mai important decat ceea ce spun sau gandesc este felul de a fi al nativilor. Cei care vor intra in contact chiar si cu cea mai blanda dintre persoanele nascute in aceasta zi vor realiza ca a ocupa un loc secundar nu este in nici un caz dorinta nativului zilei de 28 iulie. Acesti nativi sunt adevarati supravietuitori care nu se multumesc sa treaca cu bine peste o furtuna ci doresc sa o si invinga.

In orice domeniu al vietii, incepand cu terenul de joc si terminand cu dormitorul sau cu interiorul sacru al salii comisiei de conducere, nativii zilei de 28 iulie vor incerca sa invinga. Sigur ca, asemenea personalitati hotarate se confrunta cu mari provocari emotionale. Alte persoane ii pot acuza pe nativi ca sunt iresponsabili sau insensibili atunci cand isi urmaresc cu orice risc scopul. Mai mult de atat, cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa atraga o puternica opozitie din partea celor care vor realiza ca nimic nu poate sta in calea reusitei lor.

Anumite „calitati” ar trebui cultivate de persoanele nascute pe data de 28 iulie, pentru ca ele pot usura foarte mult drumul spre reusita. Printre trasaturile importante care ar trebui cultivate se numara diplomatia, rabdarea si intelegerea. In cazul in care nativii vor face parte dintr-un grup si vor realiza ca interesele lor sunt in stransa legatura cu cele ale grupului, ei vor incerca sa treaca spre o pozitie mai avantajoasa. Uneori, cei nascuti in aceasta zi nu sunt de acord sa fie parte integranta a unui grup, ei continuand sa isi urmareasca scopul singuri. In acest caz, ii vor indeparta chiar si cei mai apropiati prieteni.

A invata sa piarda cu gratie si demnitate este o alta lectie foarte importanta pentru persoanele nascute in aceasta zi. Acesti nativi ar trebui sa realizeze ca dorinta de a castiga cu orice pret ajunge sa devina neproductiva pentru aproape orice tip de activitate. Uneori, este nevoie de o serie de infrangeri pentru ca nativii sa isi dea seama de acest lucru. Fiind persoane dinamice, este posibil sa nu inteleaga niciodata situatia prezentata mai sus.

In cele din urma, nativii se vor confrunta cu probleme ce implica increderea, aceptarea si dragostea. In acest ultim domeniu, persoanele nascute pe data de 28 iulie se intalnesc cu cele mai mari probleme si tot in acest domeniu trebuie sa faca cele mai mari eforturi. Rezultatele vor fi insa pe masura. A invata sa ofere dragoste neconditionat si sa o accepte pe cea venita din partea altora cu cat mai putine rezeve reprezinta un pas important in procesul de maturizare al celor nascuti in aceasta zi. Va fi nevoie de o reorientare a modului de a gandi, pentru ca nativii sa fie capabili sa nu mai perceapa o relatie ca pe o competitie. Ei trebuie sa renunte la conceptia conform careia o relatie este o lupta pentru control si putere intre sexe. Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa puna accentul pe construirea unor relatii de durata, bazate pe o atitudine pragmatica si lipsita de egoism. Dupa ce au reusit sa faca asemenea schimbari pozitive, urmatorul pas este gasirea partenerului potrivit, demn de incredere si devotament.

SFATURI: Invata sa daruiesti neconditionat. Cultiva afectiunea si bunatatea. Interesul celorlalti poate fi la fel de bine si interesul tau. „A castiga ” inseamna uneori sa pierzi.

PUNCTE FORTE:

Pozitiv

Dinamic

Puternic

PUNCTE SLABE:

Insensibil

Izolat

Potrivnic



Niciun comentariu: