joi, 17 iunie 2010

Gemeni, 5 Iunie - Ziua drumului luminos

Cei nascuti in data de 5 iunie sunt adesea uimiti atunci cand ceilalti nu reusesc sa ii inteleaga. Limbajul pe care il folosesc este cat se poate de clar si simplu, bazat pe fapte, pragmatic. Totusi, ideile lor pot fi destul de incalcite, incurcate si uneori fara nici o legatura cu realitatea. Cei care ii asculta ar putea sa le urmareasca sirul gandurilor, dar nu vor reusi totusi sa prinda intelesul sau intentiile ascunse in spatele lor. Unii oameni nascuti pe 5 iunie pun prea mult accent pe dezvoltarea ideilor si a sistemelor de gandire si prea putin pe activitatile firesti din viata de zi cu zi.

Este adevarat ca multi dintre nativii acestei zile par sa traiasca in propria lor lume. Totusi, comunicarea este atat de importanta pentru ei, incat se vor simti foarte frustrati atunci cand nu vor fi intelesi sau vor fi intelesi gresit. Persoanele de succes nascute in aceasta zi invata sa ridice stacheta si in acelasi timp sa le acorde oamenilor timpul si spatiul necesar pentru a asimila ceea ce spun ei. Indivizii mai putin evoluati nascuti pe 5 iunie sunt foarte grabiti, asteptandu-se ca ceilalti sa le anticipeze urmatorul gand. In loc sa spuna clar ceea ce au de gand, ei trebuie sa invete sa isi analizeze ideile si sa le exprime intr-un mod accesibil si cumpatat. De exemplu, in loc sa foloseasca o multime de argumente pentru a sustine o pozitie, expunerea unui singur argument convingator ar putea fi mult mai eficienta.

Pe masura ce inainteaza in varsta, majoritatea celor nascuti pe 5 iunie devin mai rezervati, mai cumpatati si mai meditativi. Daca isi pot controla energia, metodele lor sistematice le vor da posibilitatea sa isi ordoneze viata foarte bine. Daca nu, haosul va domni in viata lor. Nativii zilei de 5 iunie nu ar trebui sa isi piarda entuziasmul niciodata. Ei trebuie sa invete sa il tina in frau, sa accepte dezamagirile si esecurile fara sa clinteasca si sa le abordeze cu stapanire de sine.

Persoanele nascute pe 5 iunie au o puternica latura impulsiva care ii obliga sa faca lucrurile bine. Unele femei nascute in aceasta zi nu sunt luate in serios in primii ani de viata, dar se pot transforma in persoane foarte capabile, dovedindu-le celor care le-au subapreciat ca s-au inselat. Multi dintre nativii zilei de 5 iunie sunt predispusi sa se ingrijoreze daca nu sunt pregatiti pana la ultimul amanunt si pentru orice eventualitate. „Si daca…?” este o intrebare pe care si-o pun in mod constant, atat lor, cat si celorlalti. Aceasta ingrijorare apare de obicei din teama de a nu fi criticati sever pentru greselile facute sau de a nu parea ridicoli. Daca ar putea sa se mai destinda si ocazional sa faca haz de necaz, ar fi mai fericiti si mai sanatosi.

Majoritatea persoanelor nascute pe 5 iunie sunt foarte competitive si le place sa castige. Desi nu sunt perfectionisti prin natura firii lor, nativii acestei zile se forteaza fara mila in acest sens, gandindu-se ca o astfel de atitudine ii va ajuta sa reuseasca. Adesea, cel mai mare dusman al lor si-l creaza singuri. Ei au darul de a le crea si altora greutati care nu exista. Conflictele mentale ii atrag in mod deosebit, dar cel mai adesea provocarile fizice sunt cele carora trebuie sa le faca fata. Starile de anxietate pot fi evitate daca gasesc satisfactie in activitati care combina efortul intelectual cu cel fizic.

SFATURI: Unele forme de antrenament mintal sunt esentiale pentru succesul tau. Simplifica-ti gandurile. Expune-ti clar intentiile. Asigura-te ca toata lumea te sustine in continuare.

PUNCTE FORTE:

Energic

Sistematic

Ager

PUNCTE SLABE:

Anxios

Haotic

Dezorientat



Niciun comentariu: