duminică, 9 mai 2010

Tinuta perfecta pentru un look casual de primavara,vara

Sunt atatea motive pentru care sa iubesti tranzitia de la sezonul rece la cel cald! Unul dintre ele ar fi ca renuntam la multele straturi de haine si adoptam o tinuta mult mai usora si lejera. Iata ce nu trebuie sa lipseasca in pimavara/vara asta din garderoba, daca vreti o tinuta casual.

Tricouri polo


Jucatorul de tenis Rene Lacoste a fost cel care a facut celebru tricoul polo. Pana in 1950 tricoul polo Lacoste era valabil doar intr-o singura culoare: alb. Azi, fiecare designer are propria sa interpretare a tricoului, in diferite nuante, de la uni la dungi. Este un must have pentru look-ul acestei veri.




Curele casual


Aceste curele casual sunt alegerea perfecta daca vor fi asortate cu sandale.






Jeansi


Stim ca jeansii sunt de nelipsit din garderoba unui barbat, deci si in primavara sau vara asta ii poti purta la o tinuta casual, important este sa gasesti perechea potrivita.





Slapi


O pereche de slapi sau de sandale de piele, asortate la o pereche de jeansi sau pantaloni scurti, sunt perfecte pentru pentru serile de vara.






Ochelari de soare


Bineinteles ca niciun outfit de vara sau primavara nu ar fi complet fara o pereche de ochelari de soare. Este un accesoriu must have. Perechea potrivita de ochelari de soare poate face pe oricine sa arate ca o vedeta.

Niciun comentariu: