duminică, 16 mai 2010

Taur, 9 Mai - Ziua Curajului Moral

Cei nascuti in aceasta zi au un accentuat simt al dreptatii. Din acest motiv a avea incredere in acesti oameni nu este ceva riscant. In general ei isi respecta promisiunile facute celorlalti. Daca nu s-ar asigura ca exista dreptate si corectitudine in ceea ce fac, viata lor ar avea prea putina importanta. Acesti oameni sunt de obicei foarte implicati in ceea ce fac si dau impresia ca se lasa usor condusi. Pentru acesti nativi este ceva normal sa sustina si chiar sa se lupte pentru o cauza.

O mare problema pe care o intampina, in mod invariabil, persoanele nascute pe 9 mai, o reprezinta faptul ca se lasa aproape tot timpul atrasi de idei, motivatii si planuri personale marete pe care nu le evalueaza in mod realist. Intr-adevar, multe dintre persoanele nascute in aceasta zi au sperante prea mari. Chiar si atunci cand este evident ca un obiectiv nu poate fi atins, nativilor le va fi foarte dificil sa renunte. In cele din urma, indivizii mai putin evoluati vor avea un comportament autodistructiv din cauza dorintei prea puternice de a-si indeplini un anumit vis. Aceste trairi intense sunt un semn distinctiv al acestor persoane. Toti nativii zilei trebuie sa invete sa isi creasca eficacitatea renuntand la dorintele lipsite de realism si sa incerce sa ia lucrurile asa cum sunt.

In ciuda aspectului lor fizic neimpunator sau uneori chiar delicat, persoanele nascute pe 9 mai emana o putere care nu poate fi ignorata. Foarte rar se vor manifesta in mod agresiv. Puterea si-o arata mai ales atunci cand este nevoie de aparare, inclusiv atunci cand este vorba de apararea celor care au nevoie de protectie sau de ajutor. Cei nascuti azi sunt foarte convingatori si au o carisma care le garanteaza existenta prietenilor si a suporterilor. Cu toate acestea nativii mai au o mare problema. Aceasta problema este in stransa legatura cu felul in care acestia isi controleaza reactiile nervoase, care uneori pot fi extraordinare. In general, aceasta latura a nativilor nu se observa, ei parand a fi tacuti si rezonabili. Latura negativa se va arata asociatilor, prietenilor si familiei celor nascuti pe 9 mai, atunci cand cand vor fi fortati sa faca ceea ce nu doresc sau atunci cand principiile lor referitoare la corectitudine vor fi incalcate. Mai devreme sau mai tarziu, nativii zilei vor trebui sa invete sa isi controleze temperamentul, chiar daca o fac numai pentru siguranta fizica a celorlalti sau cea proprie.

Persoanele nascute pe 9 mai sunt de partea celor asupriti. Urasc tirania de orice fel indiferent daca aceasta vine din partea unor persoane sau a unor institutii. Daca standardele lor morale sunt indeplinite, cei nascuti in aceasta zi vor fi generosi, veseli si prietenosi. Daca aceste standarde nu sunt indeplinite, ei pot deveni lipsiti de rabdare, irascibili si nervosi. Atunci cand sunt preocupati de ceva care ii supara, isi pot face familia si prietenii nefericiti. Asadar, daca nativii cauta linistea, ar trebui sa se limiteze la stiluri de viata si ocupatii care le permit sa fie creativi si care sa nu le tulbure pacea interioara. Mai trebuie mentionate si acele persoane nascute pe 9 mai care isi asuma rolul de reformator sau protestatar si care simt nevoia sa lupte pentru a se simti impliniti, indiferent de costurile pe care le implica aceasta lupta.

Asemeni tuturor celor nascuti sub semnul taurului, persoanele nascute pe 9 mai au o mare dragoste pentru frumos si pentru natura. Atunci cand isi pastreaza visele in limitele rezonabilului, ei dau dovada de o intuitie deosebita in afaceri si de un dezvoltat simt al materialului, indiferent daca este vorba de material artistic sau comercial. Nativii acestei zile nu sunt oamenii care sa isi consume banii sau energia in cadrul unor proiecte anevoioase. Acestia cauta castigurile si rezultatele substantiale in tot ceea ce fac. Marea provocare pentru ei o reprezinta puterea de a se controla, control care este esential pentru succesul lor.

SFATURI: Da-ti silinta sa iti controlezi temperamentul. Adu-ti aminte ca si ceilalti au dreptul de a arata felul in care sunt. Nu mai judeca cu atata asprime. Astfel, tu si cei din jurul tau veti fi mai fericiti. Incearca sa iti intaresti partile care sunt mai slabe si sa te echilibrezi.

PUNCTE FORTE:

Moral

Protector

Corect

PUNCTE SLABE:

Neiertator

Puritan

Nerealist



Niciun comentariu: