sâmbătă, 15 mai 2010

Taur, 7 Mai - Ziua Devotamentului

Persoanele nascute pe 7 mai sunt de obicei foarte devotate. Ei isi vor da si ultima picatura de sange pentru o cauza pe care o sustin. Nu conteaza foarte mult daca este vorba despre o cauza religioasa, spirituala, artistica sau sociala. Desi nu sunt foarte preocupati de situatia financiara, ei au un simt bine dezvoltat cand vine vorba de lucrurile materiale si le palce sa aiba posesiuni ce le dau o mare satisfactie in viata. Chair si cand nu se straduiesc sa adune bogatii, ei sunt adesea interesati de cadouri, mosteniri sau recompense solide. Ei sunt intr-o permanenta goana dupa ideal. Nativii mai putin evoluati ai zilei de 7 mai sunt multumiti cu asemenea posesiuni. Nativii mai evoluati ai zilei de 7 mai trec usor de la latura materiala la cea spirituala, adesea ajungand departe. Uneori, obiectivele celor nascuti astazi sunt de natura religioasa. Chiar si persoanele mult mai intelectuale sau mai atletice nascute astazi vor fi foarte devotate, avand o logica de fier.

O dragoste pentru frumos, in mod special pentru muzica, este evidenta la nativii acestei zile. Sensibilitatile venusiene se produc mult mai probabil sub forma de voci frumoase sau corpuri sinuoase apreciate. Indiferent de materialele cu care lucreaza nativii zilei de 7 mai se vor exprima cu senzualitate – fie ca este vorba de forme, culori, design interior, sunete sau cuvinte.

Femeile nascute astazi se pot subestima si autosacrifica in mod exagerat. Adesea, in conditii de nervozitate si anxietate, ele manifesta frustrari si sentimente reprimate. Totusi, datorita faptului ca sunt constienti de aceasta slabiciune, ei sunt capabili de a se perfectiona pe ei insisi si, in consecinta, de a deveni calmi, echilibrati si stapani pe ei. Barbatii nascuti astazi care au porniri si dorinte reprimate, reusesc de obicei sa-si indeplineasca necesitatile. Ei pot realiza aceste lucruri mai degraba printr-o lupta acerba decat prin evolutia lor ca persoane.

Personalitatile exceptionale ale celor nascuti pe 7 mai se vor transfera cu gratie si demnitate, inspirand incredere celorlalti. Ei sunt reprezentati de persoane incisive, ce trec imediat la suciect. Nu le place sa pirda timpul sau sa se invarta in jurul cozii. Ei au tendinta de a fi singuratici. Prefera contactul socilal cat mai limitat si confortul si securitatea propriilor case. In calitate de mame si tati, ei vor lua indatoririle de parinti foarte in serios. Ei ofera copiilor tot ceea ce au nevoie din punct de vedere emotional si material.

Persoanele nascute pe 7 mai sunt de obicei autodidacte. Au tendinta de a ii invata pe altii, mai degraba prin exemplul faptei decat prin cel al conceptului. Ei nu ezita sa lase cartile deoparte in cazul in care nu le iese ceva. In principal, cei nascuti astazi sunt niste traditionalisti infocati. Ei sunt conservatori tipici in orientarea pe care o abordeaza. Ei studiaza traditia, adesea in mod independent de activitatea lor. Procedeaza astfel pentru a-si stapani domeniul de activitate si a oferi un sprijin solid in tot ceea ce fac. Fie oficiali sau familiari in abordarea vietii, cei nascuti astazi sunt oameni extrem de sensibili. Ei stiu foarte bine sa-si pastreze sentimentele, insa reusesc foarte bine sa le puna in valoare in timpul vietii lor active. Cheia pentru astfel de indivizi este sa accepte acest sentiment fara a intampina un blocaj sau o reprimare emotionala.

SFATURI: Accepta-te asa cum esti. Concentreaza-te mai putin asupra trecutului si treci la faza urmatoare. Nu te lasa dus de val atunci cand este vorba de idealurile tale. Odihneste-te periodic. Ia-o mai usor cu cererile.

PUNCTE FORTE:

Demn

Devotat

Estetic

PUNCTE SLABE:

Ireal

Tulburat

Frustrat



Niciun comentariu: